De HVAR EXPERIENCE

Een transformatie week die jouw leven blijvend
zal veranderen

21-29 juli 2019

Deelnemers
Dagen
Infields
Workshops


BLIJVENDE GEDRAGSVERANDERING


Er zijn twee manieren om iets nieuws te leren en het je echt eigen te maken. Optie één, is om gedurende een langere tijd er een beetje mee bezig te zijn. Te vergelijken met vier maanden lang elke week één uur rijles te nemen. Optie twee, is om gedurende een kortere tijd er juist zeer intensief mee bezig te zijn. De jou welbekende vijfdaagse stoomcursus autorijden met succes garantie. Exact hetzelfde geldt ook op het vlak van de man-vrouw dynamiek.

Om echt goed te worden in jouw contact met vrouwen, kun je gedurende langere tijd er een beetje mee aan de slag gaan. Dit kan prima werken als je er de tijd voor hebt en als je het lang genoeg volhoudt. De uitdaging is alleen om er de tijd voor te blijven vinden en er voldoende lang mee bezig te blijven.

Optie twee is om gedurende een kortere periode er haast obsessief mee bezig te zijn. Zo alle benodigde ervaring, kennis en input op te doen. Om dan vervolgens een permanente paradigma verschuiving te ervaren. Om dan daadwerkelijk op het punt te komen dat je kunt zeggen dat je “succes met vrouwen” snapt en je eigen hebt gemaakt. Het is onderdeel geworden van wie je bent als man.

EEN BETERE WEG


Om optie twee voor jou te faciliteren is er van 21 tm 29 juli de Hvar Experience. Ons meest intensieve, diepgaande traject ooit. 9 zonnige dagen ingericht op één enkel doel. Jou een volledige onderdompeling te geven in alle facetten van het als man succesvol zijn met vrouwen. Ja dit is in het buitenland, ja het is een heerljke omgeving. Zie dit alleen niet als een "ontspan" vakantie met een paar workshops tussendoor. Dit worden negen zeer intensieve dagen, waarbij jij in één week tijd meer kennis en ervaring gaat opdoen dan de gemiddelde man in tien jaar tijd. De week bestaat uit een combinatie van workshops, infields, feedback sessies en coaching sessies. Waarna bij terugkomst er ook 2 terugkom events zijn. Om zorg te dragen voor een goede integratie in het dagelijkse leven.

review vrouwen versieren boek

WIE ZIJN WIJ?

 

MasterFlirt is sinds 2001 actief. Van ons boek zijn meer dan 30.000 stuks verkocht. Hierboven kon je al lezen wat DJ AFROJACK over ons werk geschreven heeft. Wij zijn de dating en mannelijkheid experts van Nederland. Ongetwijfeld heb je ons bewust of onbewust al een keer voorbij zien komen in de media. 

Hoofdcoach van deze reis is Tom Gorny. Al ruim tien jaar het gezicht van MasterFlirt. Daarnaast ervaren trainer en coach op het gebied van leiderschap en blijvende gedragsverandering. Als trainer en coach bij MasterFlirt heeft Tom letterlijk duizenden mannen mogen trainen en coachen. Wat hem tot een van de meest ervaren dating expert van Europa maakt.

De twee coaches die ook meegaan zijn Felip en Abder. De twee meest seniore en ervaren coaches van het MasterFlirt team. Elk met een unieke aanpak. Elk met een eigen visie op het spelletje. Van elke coach leer jij iets extra’s, net even vanuit een andere insteek.

Een team van drie coaches op acht deelnemers waarborgt ook de persoonlijke input en aandacht die je verdient. Dat is ook onder andere wat deze reis uniek en een lifechanging week maakt.

Hieronder zie je een greep uit onze media/workshop optredens:DE OPBOUW VAN DE WEEK

Maandag 22 juli / Dag 1: De Basis

Dinsdag 23 juli / Dag 2: Momentum

Woensdag 24 juli / Dag 3: Verdieping

Donderdag 25 juli / Dag 4: Rust

 • 's Ochtends

  ’s Ochtends spreken we de avond ervoor nog even door. Om vervolgens de rest van de dag helemaal voor jezelf te hebben. Je zoekt het maar lekker uit en hebt de hele dag voor jezelf. Al is de kans groot dat je gewoon weer doorpakt op de momentum van de week en alsnog met allemaal leuke vrouwen in gesprek raakt. Maar dat moet je zelf weten.

 • 's Middags

  Helemaal vrij.

 • 's Avonds

  Helemaal vrij.

Vrijdag 26 juli / Dag 5: Consistentie

Zaterdag 27 juli / Dag 6: Integratie

Zondag 28 juli / Dag 7: Het succes vieren

DE MASTERFLIRT INFIELD

Misschien ben je nieuw hier en ken je nog niet alle terminologie. Wat is bijvoorbeeld een infield? 'Een workshop in de praktijk', is wat wij een infield noemen. Waarbij het doel is om voor jou is, om de kunst af te kijken van de coaches. Zoveel mogelijk ervaring op te doen. Als ook je blinde vlek te verkennen. Theorie moet toegepast worden om het te laten beklijven. Jouw referentiekader moet uitgebreid worden. Daarvoor zul je aan de slag moeten.

Het fijne aan een infield, is dat je met een groep van gelijk gestemde mannen (maximaal 4 deelnemers per coach) aan de slag gaat. Onder leiding van een zeer ervaren coach. Welke alles eerst meerdere keren voorzal doen. Maar die ook jou van feedback voorziet en bijstuurt. Alle facetten van het ontmoeten en versieren van vrouwen komt tijdens een infield aan bod. Van het aanspreken, tot het hebben van een leuk gesprek. Als ook de stappen die daarna komen.

We horen vaak van mannen dat ze tijdens één infield meer contact maken en vrouwen aanspreken dan normaal gesproken in een jaar. Moet je nagaan hoeveel ervaring jij opgaat doen tijdens 12 infields, verspreid over 7 dagen.

WAAROM HVAR?

Hvar is een eiland voor de kust van Split, Kroatië. De kans is groot dat je er nog nooit van gehoord hebt. Onbekend maakt vaak onbemind en hier doe je Hvar tekort mee. Stiekem is Hvar al vele jaren in opkomst als een van de gaafste (feest) eilanden van het moment. Het grote voordeel van de relatieve onbekendheid is wat je ook 20 jaar terug nog op Ibiza kon vinden. Een unieke vibe, wat snel verpest wordt zodra massa-tourisme een vakantiebestemming verorbert.

Daarom hebben we er ook dit jaar voor gekozen om op Hvar en niet op Ibiza onze ‘total emmersion’ week te organiseren. Aan de ene kant heb je geen zin om op Ibiza voor drie drankjes 48,- te betalen. Aan de andere kant is Ibiza wat uitgaan betreft zo massaal en zo toeristisch, daar wil je niet tussen staan.

Het grote voordeel van H’var is ook, dat mochten we daar zin in hebben. We ook een dag naar Split kunnen om aldaar aan de slag te gaan. Dan wel naar een van de andere omliggende eilanden. Ons speelterrein is groot.


WAT KRIJG JE ALLEMAAL?

Laten we even alles op een rijtje zetten wat jij krijgt bij deelname aan deze onvergetelijke week:

 • Vervoer naar Hvar. Dus de vlucht naar Split, plus de veerpont naar Hvar en daarna ook weer terug naar huis uiteraard.
 • Alle overnachtingen in een heerlijk hotel.
 • Elke ochtend een uitgebreid ontbijt buffet.
 • Workshop 'Doelstellingen' om goed inzicht te krijgen in waar jij je gedurende week op gaat richten.
 • Workshop 'Automatisch Vrouwen Aanspreken'. Ontdek alles wat je moet weten over het effectief, automatisch, aanspreken van vrouwen.
 • Workshop 'Praten met Vrouwen'. Hoe heb je gesprekken die leuk zijn, ergens over gaan en waar jij leiding over kunt nemen. Leer de kunst van het communiceren met impact.
 • Workshop 'Seksuele spanning creëren'. Over hoe je de volume knop bij de ander omhoog draait en aantrekkingskracht creëert.
 • Workshop 'Onverzettelijke Mannelijkheid'. Over het aanboren van jouw masculiene energie..
 • Workshop 'Identiteits Integratie'. Afrondende workshop om al het geleerde onderdeel te maken van wie je bent.
 • 12 infields, verdeeld over 6 dag-infields en 6 avond-infields. Deze infields doen we waarschijnlijk allemaal op Hvar. Genoeg te doen aldaar. Maar afhankelijk van de planning kunnen we ook naar Split gaan.
 • 12 persoonlijke feedback sessies, ontdek wat jouw blindvlek is en krijg van drie zeer ervaren coaches input die jou naar de volgende level zal tillen.
 • 1-op-1 coaching, loop je ergens tegenaan wat meer persoonlijke input vereist. Dan is er tijdens de reis ook ruimte en tijd voor 1-op-1 coaching.
 • Terugkom dag. Na afloop van deze week organiseren we nog een terugkom dag. Komen we met z'n allen samen. Delen we de ervaringen, bespreken we de inzichten die onvermijdelijk nog na die week bij jou gaan landen. Versterken we de gelegde fundamenten.
 • Toegang tot de MastFlirt Bootcamp. Onze tweedaagse seminar twv €447,- over dating en het vinden van een partner. Deze Bootcamp kun je of voor de reis als opwarmer of na de reis als afronding oppakken.
 • Toegang tot al onze online producten, als naslagwerk krijg je na het doorlopen van de week ook toegang tot al onze online producten twv honderden euro's. We hebben over de afgelopen jaren een breed portfolio aan producten gemaakt. Jij hebt hier straks toegang toe tot.


WAAR STA JIJ NA DEZE WEEK?


VOOR WIE IS DEZE REIS?

Niet iedereen is geschikt voor de Hvar Experience. Ja het is een “vakantie”, maar het wordt ook een week van heel intensief aan de slag gaan. Dat moet ook jouw insteek vooraf zijn. Jij moet gedreven zijn om een week lang alles te geven. Je over te geven aan het proces en structureel te doen wat er gedaan moet worden. Twijfel je of je dit kunt opbrengen, dan is deze reis niet voor jou.

Denk je dat deze reis wel wat voor jou is, dan pakken we het als volgt aan. Elke deelnemer wil ik vooraf eerst persoonlijk ontmoeten en kennis mee maken. Er is een selectie procedure. Waarom? Ik wil een groep, een team, van 8 capabele mannen. Daar moet jij tussen passen. Mail mij op [email protected] en geef aan dat je geïnteresseerd bent. Zet in de mail ook je leeftijd en je 06, dan naam ik snel contact met je op en plannen we een afspraak.

Als jij gedreven bent, een zekere basis reeds bezit en door wilt breken naar de volgende level, dan ben je van harte welkom. Leeftijd en achtergrond is secundair aan commitment en inzet. Al zal de leeftijd hoogstwaarschijnlijk 25+ zijn. Twijfel je of je te oud bent? Er doen ook mannen van 66 mee aan onze Bootcamp. Sta niet toe dat leeftijd je tegenhoudt.

De kosten voor deze reis zijn tot 1 juni 3900,- Na 1 juni vergt het een investering van 4500,- Er is plek voor slechts 8 man. Mail me als je vragen hebt. [email protected]