fbpx

Lezer Mister X wordt kaal en zit daarmee. Hij voelt zich onaantrekkelijk, door zijn kaalheid. Het principe van aantrekkingskracht is eenvoudig: Als je jezelf onaantrekkelijk voelt, ben je dat ook!

We gaan dus in het filmpje aan de slag met het gevoel van Mister X. Het maakt namelijk niet uit of je kaal, klein, lelijk of groot bent. Of je flaporen hebt, een grote neus of een dikke buik. Het maakt uit hoe jij je voelt. Eronder staat de lezersvraag.

Direct gratis toegang tot onze Basis Toolkit

Ontdek:

  • De drie pilaren voor succes met vrouwen
  • De mindset voor succes in de liefde
  • hoe je blijvende gedragsverandering bewerkstelligt
  • 5 concrete handvatten voor succes

Dag Tom,

Ik ben een jongen van 23 jaar, en begin op dit moment kaal te worden.
Dit proces is al bezig van rond mijn 21 jaar ofzo, maar nu is dus mijn kruin al serieus uitgedunt. Bij de kapper hebben wij daarover gesproken, en dit werd bevestigd. Ik zou zelfs voor mijn 30ste de bovenkant volledig verliezen, de zijkanten zouden langer blijven staan.

Ik wil nu voor het eerst in mijn leven nog eens mijn haar laten groeien, zodat ik het toch eens meegemaakt heb.
Daarna gaat mijn kopje kort zoals van jou.

Wel nu, misschien geen probleem.
Maar mijn leeftijd van 23 jaar, ik vind dat jong! Ik heb geen vriendin, en sowieso al niet bijzonder veel succes bij vrouwen (en nu zeker niet met mijn tussenlengte, ze lopen nog net niet weg).

Maar ik voel me onzeker als ik in school loop en er een verdieping hoger een aantal mensen staan want die zien mijn net niet kale kruin.

Ook met het in de toekomst afscheren van mijn haar heb ik wat schrik, ik heb het vroeger nog zo gehad en dat was ook niet bepaald aantrekkelijk.
In de toekomst moet het dus nóg korter.

Ik vraag me af, aan welke leeftijd jij er mee werd geconfronteerd? Hoe stond jij daar tegenover?  In ieder geval vind ik er jou wel de kop voor hebben.
Ik wil het zo lang mogelijk tegenhouden, en nu zeg ik misschien wel van ‘het is om mijn haar eens lang te hebben’, misschien probeer ik onbewust door de lange lokken de doorkijk/uitdunning te verdoezelen.

Groet, Mister X

 

Let's get shit done!

Neem controle over je leven! Verdiep je in dating, mannelijkheid of relatie.

Domineer met onze gratis inzichten!