fbpx

We hebben het allemaal wel een keer ervaren. We weten allemaal hoe naar het is, de “friendzone”. Hoe kun jij er voor zorgen dat jij nooit meer die ellende hoeft mee te maken en dat jij nooit meer in de friendzone terecht komt. Lees verder, kijk de video en ontdek de 5 tips die we gemaakt hebben naar aanleiding van onderstaande email die wij ontvangen hebben. Ik denk dat het een herkenbaar verhaal zal zijn.

Friendzone; Vriendschap of leugens

Vier jaar lang heb ik een vriendschappelijke relatie met een hele knappe vrouw gehad. Ze was al een lange tijd samen met haar vriend (vijf jaar relatie) en hoewel ik echt ontzettend tot haar aangetrokken voelde, besloot ik daar niks mee te doen. Bezet is bezet en ik respecteer dat.

Toen ging het fout

Een jaar geleden begonnen bepaalde gevoelens in mij naar boven te komen. Ik heb de neiging om de belangrijke dingen in mijn gevoelsleven te delen met mijn familie en vrienden. Dus zoals een goede vriend betaamt, besloot ik om open kaart te spelen. Ik vertelde haar over mijn gevoelens en ze was met stomheid geslagen. Ze wist niet hoe ze zich hierin moest opstellen maar we besloten dat er niks tussen ons zou veranderen. Er zou niks tussen ons veranderen en we gingen gewoon op dezelfde voet verder

 Kan dat eigenlijk wel?

Bullshit natuurlijk! Alles tussen ons veranderde. Ze werd afstandelijker, ze voelde zich onzeker hoe ze hier mee om moest gaan en ineens was de vertrouwensband weg. Een jaar lang heb ik me gevoelens voor haar onderdrukt zodat ze zich niet meer zo onzeker daarover zou voelen en zich minder afstandelijker ging opstellen.

Ten koste van mezelf 

Ik heb me hier ontzettend ruk over gevoeld maar uiteindelijk herstelde deze vriendschap zich weer. Het probleem was dat mijn gevoelens niet afnamen. Ik was dé man in haar leven die haar dingen liet zien waarvan ze nog nooit het bestaan afwist. Ik was dé man in haar leven met wie ze hele diepe persoonlijke gesprekken voerde. Ik was degene die ze ’s nachts opbelde als ze het even niet meer wist. Ik was degene die haar aanspoorde om belangrijke keuzes te maken op basis van een stukje gevoel en intuïtie (ze is erg rationeel).

Alles helemaal oke

Klinkt allemaal goed nietwaar? Voordat je er erg in hebt ziet ze je als een broertje. Het kleine broertje waar ze alles tegen kan zeggen en waar ze om raad kan vragen. Dat is namelijk precies wat er gebeurde! Voor de duidelijkheid: dit is foute boel en het zuigt!!! Vrouwen vallen niet op broertjes maar op seksueel aantrekkelijke mannen!

 Genoeg is genoeg

Zes weken geleden heb ik hierin een paar radicale stappen genomen. Ik wil niet meer het broertje zijn. Maar bovenal wil ik niet meer mijn gevoelens onderdrukken omdat ik me doodongelukkig voel. Ik had het idee dat ik bij haar niet mezelf kon zijn en dat geen enkele vrouw waard. In een open en eerlijk gesprek heb ik tegen haar gezegd dat ik geen contact meer met haar wilde. Ze reageerde in eerste instantie verdrietig maar ze begreep het volkomen. We hebben daarna twee uur lang heel open en mooi over van alles en wat gekletst. Ik was eindelijk eerlijk naar haar en mezelf toe en daarna hebben we van elkaar afscheid genomen

 Trouw aan mezelf

Ja ik ben een hele mooie vriendschap kwijt, maar vraag mezelf af, waren mijn intenties ooit zuiver? Ik wilde meer dan haar vriendschap. Ik was verliefd op haar en wilde vunzige seks. Zij wilde slechts een maatje. Nu ik erover nadenk: hoe goed wij bij elkaar passen is irrelevant. Geen enkele vrouw gaat er vandoor met haar goede vriend die alles voor haar doet en verliefd op haar is zolang ze zich niet op een basaal niveau tot je aangetrokken voelt. Aantrekkingskracht is alles. Lief zijn, er zijn, vriendelijk, begripvol, beschikbaar: maakt allemaal geen zak uit. Humor, interessant, hoge waarde op de partnermarkt, vlot, wild aantrekkelijk, autonoom en onafhankelijkheid zijn de belangrijkste eigenschappen die je zelf ook zoekt in een partner. De aller-, aller-, allerbelangrijkste: zelfvertrouwen.

 Bedankt Tijn

Toen Tijn met zijn nieuwsbrief publiceerde over de friendzone besefte ik pas wat er is gebeurd. Daarop nam ik ook mijn liefdesleven onder de loep. De vrouwen die ik wil, krijg ik niet! De vrouwen die ik krijg, wil ik niet! Dit moet natuurlijk anders en Masterflirt is dan ook de juiste schop onder je kont die iedere zelfbewuste man nodig heeft. Tom en Tijn inspireren, motiveren en stimuleren om de uitdaging met jezelf aan te gaan.

Bedankt heren voor de schop onder mijn kont!

Groet,

Herkenbaar

Het bovenstaande verhaal was voor mij heel erg herkenbaar. Zelf heb ik meerdere keren in soortgelijke situaties gezeten. Totdat ik eens en voor altijd het roer omgooide. Om jou te wapenen in dit proces, heb ik voor jou bij deze 5 tips om nooit meer in die nare friendzone te komen. Mocht jij je nu al in de friendzone bevinden. Lees onze 4 stappenplan om weer uit de friendzone te komen.

Hoe werkt de Friendzone

Belangrijk om bewust van te zijn, is dat als eenmaal in de friendzone beland je er heel moeilijk weer uit komt. De vrouw in kwestie kan zich niet voorstellen dat ze ooit, op een bepaald moment in de toekomst op wat voor een manier dan ook seks met jou zou willen. Er is duidelijk een gebrek aan seksuele spanning en hier ben jij verantwoordelijk voor. Jij als man hebt het zo ver laten komen. Zaak is dus te zorgen dat je überhaupt gewoon niet in de friendzone terecht komt. Ben je hier klaar mee? Wil je niet meer in de friendzone terecht komen? Pas dan deze tips toe. Of nog beter, koop onze Anti-Friendzone Kit, een online video cursus om ervoor te zorgen dat jij nooit meer in de f

 

Anti Friendzone Tip 1: Oogcontact

Oogcontact is persoonlijk en intiem. Mannen kijken snel weg als ze langer dan 2 seconden oogcontact hebben. Durf hier mee te spelen en voel dat de spanning oploopt. Als je dit op een relaxte en positieve manier kan, wordt de friendzone ineens een stuk onwaarschijnlijker.

Anti Friendzone Tip 2: Aanraken

Het versieren van een vrouw is meer intimiteit brengen in de interactie. Dit kan niet zonder aanraken. Maak hier een gewoonte van. Natuurlijk doe je dit op een ontspannen manier. Je begint bijvoorbeeld met kort haar arm aan te raken als je haar iets vraagt. Van daaruit kun je uitbreiden.

Anti Friendzone Tip 3: Zeg ‘NEE’

Als we een keer een leuk gesprek hebben met een vrouw, zijn we geneigd om met alle winden mee te waaien. We vinden ineens alles leuk en beantwoorden alles met ‘ja’ of ‘jaha’. Zeg ook een keer ‘nee’. Laat zien dat je grenzen stelt en een eigen mening hebt.

Anti Friendzone Tip 4: Stoute onderwerpen aansnijden

Hier kunnen we vrij kort over zijn. Praat niet altijd over politiek correcte onderwerpen, en vergeet het sociaal wenselijke. Dit is gewoon saai. Gooi er een keer een ´waardeloze-one-night-stand-anekdote’ in en je hebt haar interesse.

Anti Friendzone Tip 5: Grijp je kansen

Niets is zo onaantrekkelijk voor een vrouw als een man die zijn kansen niet grijpt. Zit jij in de friendzone, dan heb je genoeg kansen voorbij zien komen en laten lopen. Dit is kansloos zoals je merkt. In het vervolg durf jij de interactie naar een hoger level te tillen als die kans zich voor doet. Vraag haar nummer, zoen haar, neem haar mee.

Je ziet het, er is genoeg voor jou te doen om ver uit de friendzone te blijven. Het is alleen wel aan jou om er mee aan de slag te gaan. GET SHIT DONE

Let's get shit done!

Neem controle over je leven! Verdiep je in dating, mannelijkheid of relatie.