fbpx
Home

In deze podcast maak jij kennis met Lisette Thooft, auteur van het boek ‘De onverzadigbare vrouw’. Zij geeft een ongekend inzicht in de culturele en geschiedkundige achtergrond van het vrouwen versieren en de man-vrouw dynamiek.

De onverzadigbare vrouw

Vrouwen versieren, relaties en seks zijn geen onderwerpen waar de mens pas sinds kort mee worstelt. Sinds dat we bestaan, strijden wij onderling met alle facetten van de voortplanting. Ik betrapte mezelf erop dat in deze context ik steeds met mijn westerse bril de situatie bekeek. Lisette Thooft, auteur van het boek ‘De onverzadigbare vrouw’, geeft hier echter een volledig andere kijk op.

Ongekend!

Met behulp van de mythen en verhalen die wij als mens al duizenden jaren doorvertellen, schets zij een zeer interessant beeld van hoe de man-vrouw dynamiek vroeger was. Van de sperma koeken die de Papoea’s aten, tot getande vagina’s die piemels afbeten. De mythen zitten vol fascinerende inzichten.

Nieuwe inzichten

Nog nooit ben ik iemand tegen gekomen, die zo open en verfrissend, relaties, liefde en seks een plek heeft weten te geven binnen de menselijk geschiedenis. Hieronder kun je deel één van de podcast bekijken. Helemaal onderaan vind je deel twee.

BELUISTER DEZE PODCAST OP ITUNES

BELUISTER DEZE PODCAST OP SPOTIFY

Deze inzichten zullen jou helpen vrouwen beter te begrijpen. Je zult er op het speelveld, man-vrouw beter door naar voren weten te komen. En jij zult beter snappen waar het hele spelletje überhaupt vandaan komt.

Beetje vreemd

Lisette is een bijzondere vrouw en misschien niet de standaard persoon van wie jij denkt vrouwen-versieradvies te kunnen krijgen. Echter, door goed op te letten kun je heel veel van haar opsteken!

De onderwerpen waar we het over hebben zijn:

  • De hoe en wat van de emancipatie
  • De geschiedenis van seks
  • De gevaren van de getande vagina
  • De taak van de ridder
  • Het temmen van de vrouw
  • Hoe andere culturen hiermee omgingen
  • Sperma koeken en gangbangs

 

Deel 2

BELUISTER DEZE PODCAST OP ITUNES

BELUISTER DEZE PODCAST OP SPOTIFY

Vond je het een leuke podcast, deel hem dan met je vrienden. Die zullen er ook veel aan hebben. Er komen bovendien nog veel meer van dit soort artikelen en podcasts aan.

Klik HIER voor het overzicht van de podcasts inclusief video

Klik HIER voor het volledige podcast overzicht op iTunes

Klik HIER voor het volledige podcast overzicht op Spotify

Action time!