Meer matches met behulp wetenschappelijk
bewezen profielfoto's die werken

Succes in de liefde is gebaseerd op het kunnen handelen vanuit overvloed en het kunnen selecteren van die ene vrouw (of meerdere) waar jij jouw tijd aan wenst te betseden. Het kunnen creëren van die overvloed is wat een succesvolle man onderscheid van zijn minder succesvolle tegenhangers.

Bij MasterFlirt verdiepen we ons sinds 2001 hier met groots succes in. Als het over dating of mannelijkheid gaat, weet de media ons dan ook altijd te vinden.

Het moderne daten

Op dating gebied speel anno 2019 speelt “online” een immer groeiende rol in het vinden van een leuke date/partner. Wij adviseren mannen zich niet enkel blind te staren op het online daten, maar het feit dat 1.2 milioen daters alleen al op Tinder zitten zegt al genoeg. Dan hebben we het nog niet eens over de andere app’s zoals, Bumble, Happn, Badoo en aanverwanten.

 

Online dating vormt een grote pool van potentiële partners. Zeker als op een bepaalde leeftijd, je minder vaak de deur uitgaan, je kinderen hebt en je steeds minder kansen krijgt om een leuke partner tegen het lijf te lopen. Hier lopen mannen tegen de grootste en belangrijkst barrière voor succes op een online dating app…. Het hebben van fatsoenlijke profiel foto’s. De meeste mannen maken niet veel foto’s. Laat staan van zichzelf. Als helemaal niet, dat als er al foto’s van hen gemaakt worden, ze er goed opstaan, of dat deze geoptimaliseerd zijn voor succes op een dating app.

 

Onnodige frustratie

Gevolg is veel tijdverspilling en nog meer frustratie. Je swypt je een ongeluk, maar je krijgt maar geen matches. Zonde van de tijd, zonde van de matches die jij met jouw slechte profiel verloren laat gaan, maar vooral ook zonde van de energie. Dat is ook de reden dat veel mannen al snel teleurgesteld stoppen met het online daten.

 

Dit is onnodig en kan anders. In samenwerking met universitatir docent, Tinder expert dr Alexander Schouten en top fotograaf Remco Veurink hebben wij een dienst gecreëerd welke jou aan de perfect dating profiel helpt. Ongeacht de app, ongeacht het platform en ongeacht hoe jij eruitziet. Stop met je tijd te verspillen met foto’s waar je toch geen matches mee krijgt. Kom voorbereid ten tonele en laat je beste zelf zien.

Datingapp profielfoto's die werken

Nou is fotograferen een kunst en geen wetenschap. Toch heeft de wetenschap veel te melden over wat wel en niet werkt kwa profielfoto’s. Vele onderzoeken zijn er gedaan over wat voor foto’s het beste werken. Hoe het bewuste en onbewuste swype beslissingsproces van een vrouw werkt. Wat wel werkt en wat niet. Met de hulp van universitatair docent dr A.P. Schouten hebben we deze inzichten verwerk in een template, waarop wij jouw datingprofiel foto shoot baseren. Hier gaat professioneel fotograaf Remco Veutling samen met jou en andere mannen dan een middag mee aan de slag. Om in een keer alle benodigde foto’s te schieten. Zodat jij na afloop alles hebt om een leuk, maar vooral effectief profiel op te kunnen zetten.

 

Na het doen van deze MasterFlirt Profielfotoshoot zul jij in ieder geval de 3 benodigde geoptimaliseerde foto’s ontvangen. Waarschijnlijk zullen het er meer zijn, maar de minimale drie krijg jij sowieso. Het zullen drie diverse, totaal van elkaar verschillende foto’s zijn. Je zult daarom ook een aantal verschillende kledingstukken mee moeten nemen, maar die details ontvang je straks na het aanmelden. De foto’s zullen er luchtig en niet in scene gezet uitzien. Exact wat ook het beste werkt op de dating app’s. Mocht je na afloop nog vragen hebben aan datingexpert Tom Gorny, dan kun je hem altijd contacteren voor de puntjes op de I wat betreft profiel teksten en dergelijk.

Lang verhaal kort, jij hoeft nu geen tijd meer te verspillen met foto’s waar je toch geen matches mee krijgt.

 

Wat jij krijgt

Na het doen van deze MasterFlirt Profielfotoshoot zul jij in ieder geval de 3 benodigde geoptimaliseerde foto’s ontvangen. Waarschijnlijk zullen het er meer zijn, maar de minimale drie krijg jij sowieso. Het zullen drie diverse, totaal van elkaar verschillende foto’s zijn. Je zult daarom ook een aantal verschillende kledingstukken mee moeten nemen, maar die details ontvang je straks na het aanmelden.

De foto’s zullen er luchtig en niet in scene gezet uitzien. Exact wat ook het beste werkt op de dating app’s. Mocht je na afloop nog vragen hebben aan datingexpert Tom Gorny, dan kun je hem altijd contacteren voor de puntjes op de I wat betreft profiel teksten en dergelijk.

Lang verhaal kort, jij zult nu geen tijd meer verspillen hoeven te verspillen met foto’s waar je toch geen matches mee krijgt.

F.A.Q.

  • Ben ik niet te oud voor Tinder en andere dating app’s?  Zeker geen rare vraag, vroeger zat de categorie 40+ inderdaad voornamelijk op de dating sites zoals Lexa en Relatieplanet. Tegenwoordig is er een verschuiving gaande en zit vrijwel het volledige leeftijd-spectrum op de dating app’s.
  • Ik ben totaal niet fotogeniek, heeft dit wel nut voor mij? De juiste fotograaf die jou op je gemak stelt en die het beste bij je naar bovenbrengt maakt al het verschil. Remco is een topper en je zult versteld staan van jezelf. Je hoeft ook geen topmodel te zijn voor succes op Tinder. Je beste zelf weten over te dragen is meer dan genoeg.
  • Met z’n hoevelen doen we zo een shoot? Afhankelijk van hoeveel aanmeldingen we hebben zal de groep niet groter zijn dan 8 man. Wat je dan gaat ontdekken, is dat het leuk is om met gelijkgestemde mannen gewoon lol te trappen en toffe foto’s te maken. Hoe meer zielen hoe meer vreugde, zolang er maar tijd is om van een ieder toffe foto’s te schieten.
  • Worden het geen identieke foto’s? We gaan naar verschillende plekken en zorgen voor verschillende achtergronden. Datingapp foto’s moeten er spontaan uitzien en daar zorgt Remco voor. Niemand gaat aan de foto’s zien dat jij een MasterFlirt Datingprofielfoto shoot hebt gedaan.
  • Is het niet raar als ik me op klaarlichte dag ergens random laat fotograferen? Dat is nou exact de reden waarom jij geen goede foto’s van jezelf hebt. Nee dat is niet raar, kan jou het schelen wat mensen van je denken. Zet je een middag over die gène heen en je hebt voor de aankomende jaren plezier van goede datingapp profiel foto’s.
  • Speelt het weer nog een rol? Zeker, als het ongekend slecht weer is verschuiven we de shoot. Doe je niks aan.

De details

  • Na deze shoot heb je alle benodige foto’s voor succes op een dating app.
  • De kosten zijn 199,-
  • Een keer per maand krijg jij de kans om aan te haken. De eerstvolgende dag is 9 maart te Utrecht. Van 12:00-17:00

Wil je meedoen, klik hier onder en meld je aan.