MasterFlirt Logo

Een weekend dat jouw leven gaat veranderen!

De keuze van de vrouw met wie jij een relatie aangaat is de belangrijkste keuze van je leven! Wie die vrouw wordt bepaal jij! 


GRONDSLAG

De grondslag van bovenstaande is gebasseerd op een belangrijke aanname. Een aanname die we bij MasterFlirt de afgelopen 15 jaar uitgebreid hebben kunnen toetsen. Die aanname is, dat je vrouwen versieren kunt leren! Dat vrouwen versieren is een vaardigheid is die elke man zichzelf eigen kan maken. Letterlijk iedereen kan significant beter worden in het versieren van vrouwen. Maar dan komen we bij het grote probleem. Het feit dat je iets KUNT leren, betekent niet dat het makkelijk is OM iets te leren. 

PROBLEEM

Er zijn vier grote problemen waar jij tegenaan gaat lopen in het actief aan de slag gaan

Probleem nummer één waar je direct tegenaan loopt is informatie overload! Je hoeft maar even het internet in te duiken en binnen vijf minuten vliegen de theorien, beloftes en verhalen je om de oren. Hoe weet je nou wat de 20% aan inhoud is, waarmee jij 80% van het resultaat gaat boeken. Hoe weet je nou wat ECHT werkt.

Probleem nummer twee. Vervolgens loop je er tegen aan dat je niet zeker weet of je het wel goed doet. Hoe weet jij nou of je op de juiste manier de kennis implementeert. Natuurlijk kun je er zelf trial-and-error achter proberen te komen. Dat gaat jou in je eentje alleen vele jaren kosten en de kans is groot dat je tussendoor van frustratie en ellende afhaakt. Los van de juiste informatie heb je ook kortom de juiste feedback nodig.

Probleem nummer drie, het vinden van de juiste voorbeeld. Wij mensen leren door dingen na te doen. Dat is de essentie van leren. Leren is de kunst afkijken. Heb jij mannen in jouw omgeving die op het gebied van vrouwen versieren de klappen van de zweep kennen en met vallen en opstaan die positie bereikt hebben waar jij zelf ook naar verlangt? Die mannen heb je nodig. Waarom zou jij zelf het wiel opnieuw uit willeen vinden. Kijk de kunst af. Neem over wat bij anderen werkt. Geef er daarna je eigen draai aan. En raak versteld van de resultaten. Als je niet die mannen in jouw omgeving hebt, begin je met een gigantische achterstand.

Probleem vier is het hebben van een stimulerende omgeving. Stel, jij spreekt die leuke vrouw op straat aan. En om welke reden dan ook gaat de interactie niet perfect. Complimenteren jouw vrienden je dan vervolgens voor het feit dat je in ieder geval een stap gezet hebt. Vinden ze het tof dat je er zo actief mee bezig bent, of lachen ze je uit? Om gemotiveerd bezig te zijn en te blijven heb je een stimulerende, like-minded omgeving nodig van mannen die net als jij vooruit willen. Dat heb je nodig om gemotiveerd te blijven, om inspiratie te krijgen en om je aan op te trekken.Zie maar eens zo een omgeving zelf te creëeren.


De MasterFlirt BasisBootcamp

De MasterFlirt Basisbootcamp lost bovenstaande problemen om en brengt jou gegarandeerd op een hoger niveau. Zo niet, dan krijg jij jouw geld terug! Een boude claim die we hard kunnen maken!

De Bootcamp is een tweedaags event. Fijngeslepen over de 15 (!) jaar dat de deze seminar al bestaat. Jij krijgt die cruciale tools en technieken, waarvan wij weten dat ze werken en effectief zijn. Die je vervolgens met gelijkgestemde mannen in de praktijk direct gaat implementeren. Kennis is waardeloos, toegepaste kennis is wat je nodig hebt.

Dit doe je samen met coaches die dezelfde weg als jij gelopen hebben. Coaches die het en voordoen en jouw van die cruciale feedback voorzien, noodzakelijk voor snelle groei en ontwikkeling.

Je krijgt dus EN de juiste kennis, En je past het toe in de praktijk en krijgt direct feedback, EN je ziet hoe het gedaan moet worden EN je bent omringd met gelijk gestemde mannen die net als jij er echt voor willen gaan!


De Bootcamp in grote lijn

 • We beginnen zaterdag middag om 13:00 op ons kantoor in Rotterdam. Van 13:00 tot 19:00 gaan we vol aan de slag met theorie en mindset. 
 • Om 19:00 gaan we met z’n allen eten.
 • Na het eten ben je even "vrij" en heb je tijd voor jezelf.
 • Van 22:00 tot 02:00 is de infield gedeelte van de Bootcamp.
 • Zondag van 11:00 tot 15:00 is daarna tweede deel van de Bootcamp.

Zaterdag overdag, de details

Het doel van de Bootcamp is om jou in één weekend een sprong voorwaards te laten maken. Zodat jij met de opgebouwde momentum daarna zelf door kunt pakken. Dit is wat jij je eigen gaat maken tijdens de overdag gedeelte!

 • Inzicht in het Fundament voor Succes met vrouwen.
 • Wat seksuele polariteit is en hoe je het gebruikt.
 • De basis mindset voor succes met vrouwen.
 • De drie fases van verleiden.
 • Gesprekstechnieken om nooit meer zonder gesprekstof te komen.
 • Lichaamstaal tools voor het effectief contact maken met vrouwen.
 • Inzicht in de onbewuste testen van vrouwen.
 • De grootste valkuilen in het contact met vrouwen en hoe je die omzeilt.
 • Tools in het effectief aanspreken van een vrouw.
 • Toepasbare inzichten in de psychologie van aantrekkingskracht en verleiden.


Bovenstaande technieken, inzichten en tools pas je direct toe tijdens de interactieve oefeningen en helpen je om voor te bereiden op de avond gedeelte, waarbij wij met z'n allen de praktijk induiken, de zogenaamde INFIELD.

MasterFlirt Infield Coaches

De infield is de gedeelte, waarbij we met z’n allen de theorie in de praktijk gaan toepassen. De coaches die hierbij aanwezig zijn zie je hieronder. Het zijn mannen, die ieder onze 6 maanden durende interne opleiding hebben afgerond. Elk met zijn eigen achtergrond en verhaal. Een diverse club mannen die een ding gemeen hebben: Allen hebben een lange weg moeten afleggen om te komen waar ze nu staan. Allen hebben zeer veel ervaring in het coachen van mannen. Allen staan te popelen om samen met jou de praktijk in te duiken.

De infield

De infield ziet er als volgt uit. Jij wordt bij een groepje ingedeeld. Deze bestaat uit maximaal vier mannen per coach. We zorgen dat de ondelinge leeftijd klopt. Logisch ook, aangezien de tenten waar we naar toe gaan afgestemd zijn op de leeftijd van de deelnemer. 

De infield begint met een uitgebreid intro gesprek om jouw persoonlijke focus goed naar voren te laten komen. Dit is belangrijk om jouw avond een duidelijke richting te geven. Vervolgens ga je aan de slag ☺  

Het beeld dat mannen vaak van de infield hebben is dat het een soort strafkamp is. Waarbij de coach jou van vrouw naar vrouw schopt en dwingt om vrouwen aan te spreken. Niks is minder waar. Samen met de coach en de andere mannen ga jij gewoon aan de slag met de drie fases van het vrouwen versieren. Doel is dat jij in de toekomst dit voor jezelf kunt gaan implementeren. 

Onze aanpak is laagdrempelig, relaxed en volkomen onopvallend. Niemand heeft door dat jij ergens mee bezig bent. Terwijl jij direct al wel betere resultaten gaat krijgen, ziet hoe het in de praktijk WEL werkt en ook nog eens feedback krijgt over jouw functioneren. Dit gaat to 02:00 door. Ik kan me voorstellen dat dit heel spannend klinkt. Dat is het ook. MAAR bovenal is het ook ongelovelijk leuk!! Tussen 22:00 en 02:00 ga jij ongekend veel leren, ervaren en doen.  

Deelnemers hebben het erover hoe ze in één avond meer vrouwen aanspreken dan normaal gesproken in een heel jaar. Om 03:00 wordt de avond afgesloten en krijg jij compact feedback van jouw coach. Je krijgt dan een paar nuttige pointers om mee aan de slag te gaan. Natuurlijk mag je na 03:00 zo lang blijven als je wilt. Maar 11:00 zondag ochtend gaan wij gewoon weer aan de slag, dus raadzaam is om gewoon te gaan slapen.  

Het Zondag gedeelte

Zondag 11:00 is het weer action time voor de tweede gedeelte van de Bootcamp. Dag twee staat in het teken van feedback, leren van elkaars ervaringen en het maken van een duidelijke actie-plan voor na de bootcamp. Jij gaat er met je coach nog eens goed voor zitten. De avond gaat uitgebreid besproken worden en jij krijgt heel uitgebreid feedback, verbeter- en focuspunten. Daarna konen we bij de afrondende gedeelte van de Bootcamp.

Jij krijgt dan een framework waarbinnen jij jouw geleerde ervaring en lessen kunt plaatsen. Dit zal jou zal helpen om een duidelijk plan te maken voor na de Bootcamp, waarmee jij de ervaringen van dit weekend mee kunt nemen in je dagelijkse leven. Vervolgens zijn we zondag rond een uurtje of 15:00 klaar. En kun jij moe en voldaan terug huis gaan. Vele ervaringen en inzichten rijker. Met alles nu in huis wat je nodig hebt om op een hoger niveau te functioneren. 


Recensies van voorgaande deelnemers

De MasterFlirt BootCamp was een toffe ervaring. 2 dagen volledig gefocust bezig zijn. Goede combi van theorie s'middags en opvolgend met praktijk s'avonds.Tijdens de bootcamp goede feedback en ondersteuning van de MasterFlirt coach. Deze training is een investering in jezelf, die voor mij het dubbel en dwars waard is geweest. Deze training heeft gezorgd dat ik mij vrijer voel in omgevingen met anderen, meer zelfvertrouwen en de week ernaar al een aantal leuke gesprekken heb gehad.Ik ga hier zeker mee door. It's just the beginning.

Jof 35

----------------------------  

De MasterFlirt Bootcamp is een goede manier om jezelf te activeren om op een betere en meer geroutineerde manier met vrouwen om te gaan. Verwacht niet teveel van de faciliteiten, het eten of het hotel. Maar reken ero dat je een duw in de goede richting krijgt om nieuwe dingen uit te proberen. Al met al een leuke ervaring.

----------------------------

Bijzonder weekend met leuke ervaringengehad. Overdag krijg je een aantal handvaten met informatie onder andere voor tijdens de avond. Op de avond zelf ga je het proces in de praktijk brengen. Samen met je coach krijg je die nodig hebt om jezelf verder te ontwikkelen, zowel voor de avond zelf als later. Heb er bijzonder van genoten en veel van geleerd. 

----------------------------

Ik heb het weekend als heel hulpvol ervaren en heb gelijk kunnen zien hoe makkelijk het kan zijn om vrouwen aan te spreken en hoe open ze ervoor staan. De workshop was goed als basis. De infield goed als ervaring. De coaches zijn top en behulpzaam. 

Hendrik, 30

----------------------------

Het was een tof weekend. Op stap met de coaches was gezellig, maar ook heel leerzaam. Opdrachten uitvoeren die ik voorheen heel spannend vond gingen heel simpel. Het gekke was, het voelde ook beter. Het was een heel leerzaam weekend.

A, 39

----------------------------

Ik heb de bootcamp echt als ontzettend leuk en leerzaam ervaren. Natuurlijk was het wel even spannend vooraf, maar het is tof om met een groep mannen te zijn die ongeveer dezelfde doelen hebben. De sfeer was daarom ook erg relaxt.

De belangrijkste les voor mij persoonlijk was dat vrouwen aanspreken gewoon erg leuk, laagdrempelig en relaxt kan zijn.

Juist vanuit die vibe vrouwen aanspreken ging een stuk beter dan ik dacht.

Mijn doel voor de bootcamp was ook: vrouwen aanspreken. Ik was al te vaak op stap geweest met de intentie om wat leuke dames aan te spreken, maar dat ik het uiteindelijk toch niet deed. Tijdens de bootcamp heb ik veel dames aangesproken en ook hele leuke gesprekken gehad. Doel ruimschoots gehaald dus.

 Zowel de workshop als de infield waren allebei erg leerzaam. Dit is zeker een aanrader voor mannen die het moeilijk vinden om vrouwen aan te spreken, maar ook voor mannen die daar al wat beter in zijn maar een volgende stap in hun ontwikkeling willen zetten.

Michael 34

----------------------------

Kende jullie concept al een paar jaar, boeken gelezen en weer naast me neer gelegd. Nu op het moment een van de meest diepe dalen ooit aan het beleven en besloten dat DIT HET moment was om voor mijzelf te kiezen en aan mijn eigen ontwikkeling te werken. Wat een verademing om met een groep mannen te werken aan je eigen doelen! Vrouwen versieren is super natuurlijk, maar op deze dagen zoveel meer over mijzelf geleerd dan ik verwacht had! Voor iedereen die echt bereidt is om voor zichzelf te kiezen en die over de grens wil gaan, daar waar het schuurt, krast en kraakt, voor die mannen is dit een goede eerste stap! De eerste stap naar echte groei...

----------------------------

Hey Tom, eindelijk even tijd om je terug te schrijven. Ik heb het erg leuk gevonden en het voelt als een soort doorbraak. Ik ga veel meer ontspannen om met vrouwen, wat al heeft geleid tot een aantal hele leuke gesprekken. Ik heb nog geen dates of telefoonnummers gescoord in deze week, maar dat komt vanzelf wel. Ik heb ook nog een baan en gezin natuurlijk ;) Ook met vrouwelijke collega's ga ik speelser en meer ontspannen om en ik merk dat ze daar goed op reageren. Het geeft mezelf ook een vrijer en prettiger gevoel en dat alleen al is een hele winst. Kortom, ik ben erg blij dat ik het gedaan heb en kan het zeker aanraden aan andere mannen.

----------------------------

Ondertussen dat we aan het praten waren checkte ik even of ze er oke mee was als ik mijn hand op haar schouder liet liggen.Vervolgens legde ik mijn hand in haar zij/rug, wat ze ook prima vond. Als derde 'test' liet ik onze handen elkaar aanraken, en ook dat vond ze oke. Ze begon ineens best close met me te dansen, en legde eerst 1 arm om mijn nek, vervolgens 2. Ik probeerde oogcontact met haar te maken. Ze keek eerst weg, naar haar vriendinnen die haar een beetje aan leken te moedigen. Vervolgens hadden we oogcontact. Ik had het gevoel dat ik de volgende stap kon maken, dus ik besloot ervoor te gaan! Toen hebben we even staan zoenen! :D

----------------------------

Tijdens de basisbootcamp van 11 januari heb ik voor het eerst in mijn leven meisjes aangesproken in een kroeg en op straat, wat ik toen erg spannend vond. Ik merk dat ik steeds makkelijker contact maak met onbekende mensen, en meisjes in het bijzonder. Ik stap gemakkelijker op ze af dan voorheen en ik heb nu dus zelfs een keer het lef gehad om een meisje te zoenen. Ik heb het idee dat ik eindelijk echt stappen maak op dit gebied, en daar heeft Masterflirt, en zeker de bootcamp, een groot aandeel in gehad!

----------------------------

Hey Tijn, Tom, Zonet heb ik het filmpje van jullie ontvangen en meteen schoot ik toch wel in de lach, een goede welgemeende lach. Ik heb echt genoten van een toch wel leuke en leerzame dag. Na jaren van veel lezen, documentaires kijken en observeren, moet ik toch wel zeggen dat de cursus met jullie als mentoren voor mij toch wel de doorbraak was. Ik ga nu niet zeggen dat ik meteen de eerste beste leuke griet meegesleept heb naar huis, maar in de kleine dingen merk ik, dat ik me nu beter opstel, dat ik me lekkerder en zekerder voel en dat gaat nu eenmaal stap voor stap. Nogmaals bedankt voor jullie inzet en motivatie en blijf ermee doorgaan ;) Groeten, Henk

----------------------------

Hoi Tijn, Tom! Bedankt! Dat was een hele interessante cursus zaterdag! Ik vind het ongelovelijk hoe mensen zich gister en vandaag geheel anders gedragen naar mij. Ik heb al veel ervaring met persoonlijke ontwikkeling, alleen zo'n grote positieve impact als sinds afgelopen zaterdag had ik totaal niet verwacht. Ik praat ook anders merk ik, meer vanuit een 'ik doe wat ik wil' overtuiging :). En ik vind mooi hoe ik in de meest simpele situaties automatisch kort oefen met vertrouwen en interesse. 

----------------------------

Vandaag gaf ik een soort kritisch compliment, maar dan nog niet met de directheid zoals de voorbeelden uit jullie boek. Toch kreeg ik wel een grappige reactie; ze begon eigenlijk aan mij te rechtvaardigen waarom ze die schoenen droeg. Volgende keer ga ik één ding verbeteren, de keer daarop weer iets anders, etc. Helemaal geweldig! Zo leer ik en merk ik wat voor mij werkt.

----------------------------

Het valt mij vooral op hoeveel verschillende onderdelen van de cursus tegelijk in mijn systeem aan het integreren zijn (normaal duurt het bij mij even). De nieuwe inzichten, zoals communiceren met de houding alsof de ander belangrijk is, zonder dit in woorden te zeggen, en op die manier de ander een kuil laten graven, vind ik heel interessant. Vriendelijke groeten, R. 

----------------------------

Beste Tom en Tijn, zelf heb ik de cursus van 14 augustus bijgewoond en sindsdien is er een wereld voor me open gegaan. Daarvoor wil ik jullie hartelijk danken. Alleen al door de basisregels die ik mezelf eigen gemaakt heb, lopen vrouwen al snel achter me aan.( Gelukkig had ik er zelf ook al wat van) :) Soms weet ik ook niet echt meer wat ik met al die aandacht moet, maar daar moet ik maar even een plaatsje voor vinden. Gelukkig kan ik nog veel beter worden en daar ga ik ook zeker mee door... Succes met MF Thnx again F.S

----------------------------

Mannen! Dank Dank Dank! Jullie zeggen dat de workshop een shop onder je kont is, en dat is hij ook! Nu, drie weken later is hij nog blauw. Maar ik maak een diepe buiging voor jullie geschop. Jullie hebben mijn wereldbeeld en zelfbeeld weten te veranderen! De eerste resultaten worden ook al zichtbaar. Ik heb zo veel meer plezier als ik met vrouwen praat. Was ik vroeger doodsbang voor afwijzing, nu ben ik degene die afwijst. Wat een wereld van verschil... Jullie hebben me laten voelen en inzien wat het is om een aantrekkelijke man te zijn, en het mooie is, plotseling ben ik dat ook! Groet en keep up the good work! Jeroen 


VEELGESTELDE VRAGEN

Voor wie is de Bootcamp?

 • Voor elke man tussen de 18 en 65 die zich, krachtiger, zelfverzekerder en sociaal vrijer wil voelen. Om vanuit die positie meer succes met vrouwen wil krijgen.


Ben ik te jonge of te oud voor de Bootcamp?

 • Als jij ouder bent dan 18 en jonger dan 60 dan ben je niet te jong of te oud voor de bootcamp. Onze jongste coach is 26, onze oudste coach is 53. Komt helemaal goed!


Ben ik goed genoeg voor de Bootcamp?

 • De Bootcamp is zo opgezet dat ongeacht jouw niveau jij het naar je zin zult hebben. Onze methodiek is heel organisch en natuurlijk, waardoor ook als je net begonnen bent, jij goed mee zult komen en op een prettige manier uitgedaagd zult zijn. 


Wat voor mannen komen er? 

 • Mannen die zich niet laten afschrikken door het actief aan de slag gaan en gericht stappen willen zetten. Hierdoor leert de ervaring ons dat het gedreven mannen zijn, die open staan om aan zichzelf te werken en committed zijn voor groei en resultaat. 


Wat moet ik meenemen?

 • De workshop duurt dus twee dagen. Tussendoor overnacht je in een door jou zelf te regelen slaapplek. Dus dit moet je zelf even regelen. Zaterdag avond gaan we met z’n allen uit. Zorg dan ook dat je iets enigszins fatsoenlijks hebt om mee uit te gaan. Hoeft niet fancy of heftig, als het maar niet lijkt alsof je net een vierdaagse gelopen hebt.


Ik heb al een vriendin, is het raar dat ik meedoe? 

 • Nope, geregeld komen er mannen langs die al een relatie hebben. Die zijn niet op zoek naar iets voor erbij. Die willen leren en ervaren hoe het is om sociaal vrij te zijn. 


Ik wil gewoon een lekker wijf scoren, is dat raar? 

 • Dat is zeker niet raar, dat is een evolutionaire drive die wij allemaal hebben. Als dat het enige is wat jij echter uit de Bootcamp wilt halen, dan is deze workshop niet geschikt voor jou! Wij gaan een stuk verder dan plat scoren.

ALLES OP EEN RIJTJE

Wat krijg jij allemaal als jij je nu aanmeldt voor de Bootcamp:

 • Studiematriaal voor tijdens de Bootcamp.
 • Zeer informatieve en interactie Workshop op zaterdag en op zondag.
 • Avond eten op de zaterdag.
 • Infield met een van onze MasterFlirt Infield Coaches.
 • Uitgebreide persoonlijk feedback sessie.


Wat ga jij leren en jezelf eigen maken:

 • Een diepe inzicht in de man-vrouw dynamiek.
 • Mindzet om overal, elke vrouw aan te spreken.
 • Bewustwording in de overvloed mindset en hoe zie voor jezelf te creëren.
 • Het bepalende verschil wat een man aantrekkelijk maakt.
 • De drie fases van het vrouwen versieren.
 • Hoe altijd een openingszin te hebben om een vrouw mee aan te kunnen spreken.
 • De impact van lichaamstaal op zowel jouw gemoedstoestand, alsook hoe jij overkomt.
 • Hoe je een vrouw leuk, laagdrempelig en effectief aanspreekt.
 • Hoe je een gesprek leuk, interessant en persoonlijk maakt.
 • Je gaat ontdekken hoe makkelijk je overal vrouwen aan kunt spreken.
 • Hoe jij jezelf in de "social flow" brengt, waarna je iedereen aan zult kunnen spreken.
 • en nog veel meer!

ONZE GARANTIE

 • Wij geloven in wat we doen. Daarom geven wij jou ook een niet goed geld terug garantie. Als jij om welke reden dan ook niet tevreden bent met de Bootcamp en je ons dat ruim voor het avond eten communiceert krijg jij gewoon je geld terug.
 • De eerstvolgende BasisBootcamp is op 28 en 29 augusts 2017 te Rotterdam.