Dit is het boek dat van AFROJACK een vrouwenversierder heeft gemaakt. (echt waar ja, lees maar verder!)

Ontdek alles wat jij moet weten om op natuurlijke wijze, ongekend goed te worden met vrouwen.

Vrouwen Versieren is een vaardigheid

En een vaardigheid kun je leren!

Toen Tijn van Ewijk in 2001 MasterFlirt oprichtte had hij één doel voor ogen. Mannen de tools te geven voor het krijgen van een ongekend succes met vrouwen. Dat was ook het doel toen hij in datzelfde jaar de allereerste versie van, MasterFlirt, zo verleid je iedere vrouw, schreef.

Een echt boek, uitgegeven door de Boekerij. Onderhand al meer dan 15 jaar het best verkochte succes met vrouwen boek van Nederland. We zitten ondertussen op de twaalfde druk, de derde editie en ruim 30.000 verkochte exemplaren. 

Dit boek is voor elke man die een nog dieper inzicht wil krijgen in de fascineerde wereld van de man-vrouw dynamiek. Voor die man met voldoende lef om kritisch naar zichzelf te kijken en om met zichzelf aan de slag te gaan. Na het toepassen van de inzichten uit dit boek zal jij versteld staan van wat er allemaal mogelijk is. Wanneer je op authentieke wijze, vanuit jouw mannelijke kracht, de juiste dingen doet.  

Mijn belofte aan jou, gestoeld op meer dan tien jaar ervaring als datingcoach, is dat dit boek jouw succes met vrouwen gegarandeerd naar ongekende hoogtes zal stuwen. 

De effectiviteit van onze aanpak heeft zich dan ook over de jaren altijd vertaald in veel aandacht van de media.

Dit is wat jij in dit boek leert (207 pagina's)

De drie belangrijkste redenen waarom mannen anders zijn dan vrouwen en hoe dit een enorme impact heeft op het versierproces.


De rol van jouw jeugd en opvoeding op wie jij nu bent als man en hoe jij hier je of door laat tegenhouden of het juist kunt gebruiken in jouw voordeel.


Hoe vrouwen communiceren en hoe jij dit in jouw voordeel kunt gebruiken.


Hoe jij met een simpele hack direct haar vertrouwen kunt winnen.


De twee krachten van de evolutie en hoe deze een impact hebben op de man-vrouw interactie.


Welk gedrag vrouwen op een evolutionair niveau triggert.


Hoe motivatie werkt en wat jij actief kunt doen om dit keer Wel jouw dromen en doelstellingen te verwezenlijken.


Hoe jij een gefocuste, gedreven en krachtige man met een missie wordt.


De zeven voor vrouwen onweerstaanbare eigenschappen en hoe jij ze op natuurlijke wijze integreert in wie jij bent.


Wat de essentie is van zelfvertrouwen en hoe jij jouw eigen zelfvertrouwen op het gebied van vrouwen vergroot.


De zeven voor vrouwen onweerstaanbare eigenschappen en hoe jij ze op natuurlijke wijze integreert in wie jij bent.


Wat de drie vormen van macht zijn. Waarom vrouwen op mannen met macht vallen. Hoe jij zo een man wordt.


Een mindhack om direct een ontspannen en zelfverzekerde aura te krijgen. Waarmee jij meteen een nog betere indruk achterlaat.


Hoe jij jouw stem kunt gebruiken om de aantrekkingskracht te verhogen.


De grootste valkuil voor mannen bij het aanspreken van vrouwen en hoe jij deze vermijdt.


De vier criteria voor een goede plek om leuke vrouwen te ontmoeten.


Effectieve openingszinnen waarmee je direct al een goede indruk op vrouwen maakt.


Wat een kritisch compliment is, waarom deze zo ongekend effectief is en hoe jij een kritisch compliment maakt.


Wat de belangrijkste 27 flirtsignalen van vrouwen zijn en hoe jij hier zelfverzekerd op inhaakt.


Hoe jij voorkomt dat je in handen valt van een foute vrouw. Leer te herkennen welke vrouwen jij moet vermijden.


De 20 belangrijkste flirttips om direct toe te passen in jouw leven.


De subtiliteiten van oogcontact en hoe jij een onderscheid maakt tussen aantrekkingskracht, interesse en beleefdheid.


Wat de perfecte eerste date is en hoe je zorgt dat jij veel vrouwen zult hebben om mee op eerste date te kunnen gaan.


Wat jij kunt doen om ongeacht de situatie met 99% zekerheid haar telefoonnummer te krijgen.


4 technieken om gelijk nog meer aantrekkingskracht mee te creëren.


Een uiteenzetting van de essentie van het versierproces.


Hoe jij alle kennis en levens veranderende inzichten stap voor stap implementeert in jouw leven.


De 15 geboden van het effectief aanspreken van een vrouw.


De rol van aanraken en lichaamstaal bij het versieren en hoe jij het op de juiste manier doet.


Tools voor hoe jij jouw lichaamstaal kunt gebruiken voor het creëren van meer aantrekkingskracht.


Hoe om te gaan met de meeste door vrouwen gebruikte tegenwerpingen op effectieve en zelfverzekerde wijze.


De 9 geboden van een goed gesprek en hoe jij gesprekken zult hebben die leuk, interessant en intiem zijn.


De 5 opeenvolgende fases waar een vrouw doorheen gaat voor ze toekomt aan seksuele opwinding.


Hoe je een weldadig gevoel van zelfvertrouwen kunt “ankeren” (coachings term) om zo als geheim wapen altijd een dosis zelfvertrouwen paraat te hebben.


En nog veel meer.

Daarnaast krijg je nu tijdelijk de volgende bonussen:


Bonus Video Cursus: Openingszinnen Blauwdruk 

Ontdek aan de hand van een drietal gedetailleerde en uitgewerkte video’s plus een e-book de mindset om altijd met de beste en meest effectieve openingszinnen voor de dag te komen.


Bonus Video Cursus: De Anti-Friendzone Kit

Een uit 23 (!) video’s bestaande cursus vol met tools, tricks en inzichten om nooit meer in de friendzone te belanden. Ontdek hoe je in al jouw interacties met vrouwen een onweerstaanbare seksuele aantrekkingskracht creëert. Meerdere uren aan materiaal om jouw succes met vrouwen naar de volgende level te tillen.


Bonus: €50,- korting op een MasterFlirt Bootcamp

De MasterFlirt Bootcamp is een tweedaagse workshop die reeds sinds ons oprichten in 2001 gegeven wordt. Bij aanschaf van ons boek krijg jij een kortingscode ter waarde van €50,- korting.

Wat AFROJACK over ons boek zegt:Wat voor kind was je voor dat moment? ,,Ontzettend onzeker. Ik was toen al veel langer dan de rest. Viel op terwijl ik juist niet op wilde vallen. Ik wist mezelf geen houding te geven, was niet populair en had weinig vrienden en nooit een vriendinnetje. Op mijn 15de ben ik gaan lezen. MasterFlirt, een cursus flirten met meisjes. Je kunt almaar doorroeien met de riemen die je hebt, maar je kunt ook beslissen nieuwe riemen te zoeken."

AD Magazine 31 mei 2014


Wat anderen over ons boek zeggen


Het eerste wat ik jullie wil en ga vertellen is dat ik echt diep respect heb voor jullie. Dat je van je passie je werk maakt is geweldig en helaas zeldzaam. Het boek masterflirt is voor mij een life changer geweest! Het boek liet me beseffen dat het geen aangeboren talent is maar dat iedereen het niveau wat hij(/zij) wil bereiken, kan bereiken. Mijn aller eerste (ont)moeting (dankzij jullie) herinner ik me nog als de dag van gisteren. Ik voelde me toen écht levend en wist meteen dat dit precies was wat ik wilde doen. We wisselden nummers uit, ze reageerde niet en dat maakte me niets uit want ik had het gewoon gedaan! zonder jullie had ik die moed nooit gehad. zonder jullie had ik deze reis nooit gemaakt. kortom: keep the good work up bazen!

Michiel, 27 jaar  


Ik heb veel boeken en artikelen over versieren, dating en relaties gelezen, en de meeste zijn echt totaal nutteloos of misleidend - vooral als ze door een vrouw zijn geschreven. Eindelijk een boek dat goed is. Let op: het is meer een zelfontwikkelingsboek; je leert geen goedkope truukjes. 

Anoniem, 36 jaar


Het boek heb ik nou voor de 2e keer gelezen en het blijft een interessante materie. Wil je jezelf ontwikkelen en groeien in het versierproces dan kan ik de toekomstige kopers dit boek zeker aanbevelen. Maar wil je groeien dan zal je er echt mee aan de slag moeten.  

En dat houdt ook in uit je comfortzone treden dat is in het begin best lastig. Het boek beschrijft sterke punten zoals: Ratio omlaag en Emotie omhoog, en een bepaalde angst om vrouwen aan te spreken die afstamp uit de oertijd. En ook dat je in de zogenoemde social flow moet komen dat houdt voor mij in als ik uit ga, praat met vrouwen, spreek ze aan met de achterliggende gedachte: Ik doe niks geks iedereen is in voor een gezellig praatje, dus niet aan de bar blijven hangen en wachten tot dat er iets gebeurt...  

Het boek geeft je inzichten en nuttige tips/ informatie.

Tim, 28 jaar


Doordat ik bewust bezig was met Masterflirt gaf ik een draai aan mijn leven … Ik heb meer zelfvertrouwen zit beter in mijn vel Presteer beter op het werk & heb veel meer succes met vrouwen. Maar je krijgt het niet voor niks ! 

Jan A, 28 jaar


Door dit boek heb ik dingen geleerd waarvan ik niet wist dat ik het niet wist. Alleen al door die kennis ben ik tot de top 5% van datende single mannen gaan behoren.

Simon de Hartog, 36 jaar 


Ik heb het boek een aantal jaren geleden gelezen, en flink aan de slag gegaan met mezelf. het mooie van het boek is dat het alle facetten van persoonlijke groei beschrijft. Van de onzekere jongen zonder succes met vrouwen die je wellicht nu bent. Tot de man die sterk en midden in het leven staat met die leuke vrouw waar hij altijd van heeft gedroomd.  

Ik kan dit zeggen omdat ik zelf zo een jongen ben geworden. Het boek van Masterflirt heeft me geïnspireerd tot het daadwerkelijk aanpakken van ingesleten routines. In mijn titel heb ik het erover dat zowel mannen als vrouwen uiteindelijke gelukkig worden. De meesten mensen die horen dat er er boeken bestaan over vrouwen versieren kijken je in de eerste instantie raar aan, en hebben meteen vooroordelen.  

Het grappige is dat die mensen echt een behoorlijke kans missen, door het NIET te lezen. Het is namelijk zo dat een ECHTE leuke vrouw, ook een ECHTE leuke man wil. Masterflirt helpt je stap voor stap om die echte leuke man te worden. Zo leert Masterflirt je bijvoorbeeld welke zaken ongepast en gepast zijn. Voor mij een Top boek en zeker een aanrader.  

Karel, 36 jaar


Is een geweldig boek, het heeft een omslag gegeven in mijn leven daar voor leefde ik en voelde mijn erg eenzaam, Ik snap de eigenlijk helemaal niks van vrouwen, maar toen ik het boek gelezen heeft was het een feest van herkenning aan mijn kant! De oefeningen zijn goed te doen, Het heeft mij meer zelf vertrouwen gegeven en een andere beeld over vrouwen gegeven! En ik praat nu met elke leuke vrouw. Wat voor het boek voor mijn onmogelijk was. 

Anoniem, 21 jaar


Ingezonden reacties van onze uitgever

Reacties uit de media


'Welke vrouw wil er nu niet echt goed verleid worden?'


'Tijn van Ewijk heeft er werkelijk verstand van.' 


'Ik weet zeker dat het werkt'

Froukje de Both

  • Het MasterFlirt boek, is een echt boek, geen obscuur pdf-je. Uitgegeven door een echte uitgeverij (de Boekerij). Onderhand zijn er meer dan 34.000 stuks van verkocht. Ik stuur je vandaag nog jouw exemplaar op. Een aanvulling voor elke boekenkast.
  • Je krijgt direct toegang tot alle video-cursussen. Deze zijn overal op te bekijken. Telefoon, computer, tablet het kan allemaal.
  • Je zult er nu direct mee aan de slag kunnen

Probeer ons boek 90 dagen risicovrij uit

Het MasterFlirt boek heeft sinds de eerste druk in 2001 het liefdesleven van letterlijk duizenden mannen naar een hoger plan getild. Daarom geef ik met een gerust hart deze 100% tevredenheidsgarantie. Dit boek gaat jouw succes met vrouwen naar de volgende level tillen. Als om welke reden dan ook jij niet tevreden bent. Stuur mij een mailtje en je krijgt direct je geld terug.

Op een rijtje:

Het MasterFlirt boek, plus alle bovenstaande bonussen, nu tijdelijk voor slechts: 

€27,-

Bestel het boek nu en je krijgt direct toegang tot de videocursussen.