AUTOMATISCH VROUWEN AANSPREKEN


 Altijd en overal, AUTOMATISCH en als vanzelf vrouwen aanspreken. 

Ontdek hoe jij in een paar stappen met 100% zelfvertrouwen elke vrouw zult kunnen gaan aanspreken. 


De kunst van het Automatisch Vrouwen Aanspreken

Een compleet pakket met alles wat jij moet weten om elke vrouw altijd en overal automatisch aan te kunnen spreken. Alles wat jij hiervoor moet weten zit in dit pakket.

20 mp3's en video’s vol van inzichten, tools, mindsets en voorbeelden. Integreer de kunst van het automatisch aanspreken in wie jij bent als man.


De Essentie van het Automatisch Vrouwen Aanspreken

Altijd en overal elke vrouw automatisch aan kunnen spreken lijkt bijna te mooi om waar te zijn. Dat is het echter absoluut niet. Het is ook voor jou goed mogelijk! Dit pakket gaat jou daarbij helpen. Voordat jij hiermee aan de slag gaat zullen we eerst samen naar de theoretische grondslag kijken.

Het theoretische fundament van dit pakket is gebaseerd op het werk van Professor Wolfram Schulz. Een neurowetenschapper aan de universiteit van Cambridge. In een van zijn beroemdere onderzoeken onderzocht hij de rol van beloning op het vormen van gewoontes en de rol die de neurotransmitter dopamina hierin speelt.

Uit deze en andere theoriën vormde hij vervolgens de zogenaamde “habit-loop” theorie. (gewoonte-spiraal in het Nederlands) De krachtige werking van dit spiraal vormt de basis van het Automatisch Vrouwen Aanspreken pakket. 

De gewoonte spiraal bestaat uit drie onderdelen; signaal, routine en beloning. Pas je deze drie onderdelen op de juiste wijze toe, dan creëer je een nieuwe gewoonte. Het gaat echter verder. Als de gewoonte spiraal op de juiste wijze bekrachtigd is, dan ga jij bij het krijgen van een bepaald signaal of prikkel al automatisch de aandrang voelen om een bepaalde stap te zetten. 

Dit pakket maakt de vertaalslag van de neurologische inzichten van Professor Schultz, naar de praktijk van het vrouwen aanspreken. 

Hoe ziet dit er voor jou uit bij het vrouwen aanspreken? Het signaal zal zijn het zien van een voor jou interessante vrouw. Routine is haar aanspreken en contact maken. Beloning is het feit dat je gehandelt hebt en dat je een leuke intereactie met de dame in kwestie hebt gehad. (misschien wel een telefoon nummer voor een vervolg afspraak)

Doe je dit en vaak genoeg en op de juiste manier dan vormt zich op dit vlak een "gewoonte-spiraal". De gewoonte van het automatisch aanspreken.

Dit klinkt heel overzichtelijk en dat is het ook. Het probleem is alleen om op dat punt te komen. Het punt dat de spiraal er bij jou volledig ingebakken is. Dat vergt heel veel oefening, focus en toewijding. Wat weer heel erg moeilijk is om alleen op te brengen.

Er zijn tegenwoordig zoveel afleidingen en dingen die jouw aandacht nodig hebben. Dat het moeilijk is om zo lang als nodig op dit proces gericht te zijn. We weten allemaal hoe moeilijk het is om je aan je eigen voornemens te houden.

Komt nog bij dat het ook heel moeilijk is om te weten WAT je moet doen om op de juiste manier de gewoonte-spiraal jezelf eigen te maken. Je wilt namelijk jezelf niet de verkeerde gewoontes eigen maken.

Het Automatisch Vrouwen Aanspreken pakket lost dit voor jou op. Ten eerste geeft het jou de theoretische basis die jij moet hebben om op zelfverzelfde en effectieve wijze vrouwen aan te spreken. Om vervolgens de kunst van het aanspreken tot een automatisme te verheffen met behulp van micro gewoontes en kleine opdrachten. Waarbij je elke week weer herinnert wordt aan waar je mee bezig bent en wat jou voor die week te doen staat.


OVER MIJ

Wie ben ik dat ik dit allemaal beweer? Mijn naam is Tom Gorny en ik ben hoofdtrainer en mede-eigenaar van MasterFlirt. 

Al ruim tien jaar ben ik fulltime, professioneel werkzaam op het gebied van persoonlijke groei als man en succes met vrouwen. In die hoedanigheid heb ik honderden mannen 1-op-1 gecoacht, duizenden mannen in workshops en infields mogen trainen.

Daarnaast heb ik vele zakelijke trainingen mogen geven aan een breed pallet van bedrijven, organisaties en onderwijsinstellingen. Een selectie hiervan zie je hiernaast.

 — Tom Gorny 

MASTERFLIRT IS AL SINDS 2001(!) ACTIEF EN BEKEND VAN OA: 

Wat voor kind was je voor dat moment? ,,Ontzettend onzeker. Ik was toen al veel langer dan de rest. Viel op terwijl ik juist niet op wilde vallen. Ik wist mezelf geen houding te geven, was niet populair en had weinig vrienden en nooit een vriendinnetje. Op mijn 15de ben ik gaan lezen. MasterFlirt..... Je kunt almaar doorroeien met de riemen die je hebt, maar je kunt ook beslissen nieuwe riemen te zoeken."  

AD Magazine, interview AFROJACK 31 mei 2014


Het Automatisch Vrouwen Aanspreken pakket bevat alles wat jij moet weten om op het punt te komen dat jij automatisch en zonder moeite vrouwen aanspreekt. Van lichaamstaal, stemgebruik en openingszin tot mindset, energie en afstemming. Alles wat jij nodig hebt is verwerkt in dit pakket.


Dit kan en heb jij straks:

 • Tools in het zelf creëeren van gewoontes. Maak van wat nu moeite kost een automatisme.
 • Micro gewoontes voor bij het aanspreken van vrouwen.
 • De drie pilaren van het vrouwen aanspreken. De enige drie dingen die er toe doen bij het aanspreken.
 • De drie contexten van het aanspreken en hoe die bepalend zijn voor jouw aanpak. Weet exact hoe jij je per context moet opstellen.
 • Hoe je bij het aanspreken van een vrouw haar aandacht kunt krijgen. Nog voor je haar hebt aansproken. Om zo het eigenlijke aanspreken nog soepeler te doen verlopen.
 • De drie volumne knoppen van intimiteit. Deze bepalen of je leuk en positief overkomt of als een engerd. 
 • Ontdek hoe jouw stem klinkt als jij Echt in je kracht staat.
 • Hoe je de perfecte eerste indruk maakt.
 • Hoe je elke bitchshield kunt omzeilen.
 • Een manier van denken die jou in elke situatie zal helpen exact te weten wat je moet zeggen bij het aanspreken.
 • Effectieve stemoefeningen om jouw stem mee te trainen. Om voortaan altijd goed te verstaan te zijn en en mannelijke sexy stem te hebben.
 • Het effectief afstemmen op de ander om zo nog makkelijker contact te maken.
 • Hoe je vanaf de aller eerste ontmoeting ver uit de friendzone blijft.
 • Hoe je laagdrempelig en effectief de aandacht van elke vrouw naar jou toe trekt.
 • Hoe je in de social flow komt en hoe dit het aanspreken 90% makkelijker maakt.
 • Hoe om te gaan met andere mannen bij het aanspreken van vrouwen.
 • Het verpulveren van de emotionele barrières bij het aanspreke van vrouwen.
 • Rationele belemmeringen in het aanspreken herkennen en ombuigen tot interne motivatie.
 • Wat de ultieme mindset is bij het aanspreken van vrouwen en hoe je die cultiveert.
 • De twee ingrediënten van de ultieme vrouwen aanspreek mindset.
 • Wat een primaire vraag is. Hoe jij de voor jou ideale primaire vraag ontdekt. Waarna het aanspreken van vrouwen nog beter zal gaan.
 • Enorm veel oefeningen en opdrachten die jij elke dag, overal kunt doen om jouw vrouwen aanspreek skills, op een hoog niveau te houden.
 • 15 weken lang support met behulp van nieuwe micro-gewoontes, mindsets en inside-tricks.
 • Nog veel meer....  

 DIT IS WAT JIJ ALLEMAAL KRIJGT:

5 uitgebreide modules 

Module 1: Basistoolkit

Zie dit gedeelte als het fundament waar we de rest van het traject nog vaak op gaan terugkomen. Het aanspreken wordt in een aantal concrete "chunks" opgeknipt. Welke we daarna uitgediepen. Hier behandelen we onder andere:

 • De drie pilaren van het aanspreken die jij altijd voor ogen moet houden bij het aanspreken.
 • De drie volumeknoppen van de vrouw hoe jij hier mee omgaat.
 • De kunst van het afstemmen en hoe dit jou in de ogen van de vrouw tot een soepele man zal maken.
 • Hoe jij je direct kunt aanpassen aan de verschillende situaties van alledag om alsnog op leuke en zelfverzekerde wijze vrouwen aan te spreken.
 • De rol van lichaamstaal bij het aanspreken en wat jij kunt doen om direct zelfverzekerd te zijn en over te komen.
 • Alles over aanrakingen en fysiek contact. Wat wel kan, wat niet kan, wat wel werkt en wat niet werkt.
 • Hoe aanspreken werkt bij het uitgaan. Wat de basics zijn die hierbij van belang zijn. Met basic's bedoel ik dan alle dingen die jij MOET weten om goed actie te ondernemen.


Module 2: De Openingszinnen Blauwdruk

Wat is de grootste obstakel die ons mannen tegenhoudt bij het aanspreken van leuke vrouwen? "Ja maar wat moet ik dan zeggen?". Slecht nieuws, dit gedeelte ontneemt jou eens en voor altijd van dat excuus. Jij ontdekt alles wat je moet weten om ALTIJD met een leuke openingszin te komen.

 • Ontdek de gedachtengang van een datingcoach bij het verzinnen van originele en effectieve openingszinnen.
 • Associatief denken, de kracht van out-of-the-box denken en hoe je het kunt gebruiken bij het aanspreken.
 • Ebook met 225 openingszinnen voor alledag, zodat jij voortaan altijd iets leuks te zeggen hebt.
 • 4 video's waarin je stap voor stap getraind wordt om in elke situatie met een leuke openingszin te komen.

Module 3: Gevorderde Toolkit

Nu jij de theoretische basis van het aanspreken in de smiezen hebt gaan we een laag dieper. We gaan kijken naar de psychologie achter het aanspreken. Om zo op een dieper niveau een verandering bij jou te bewerkstellen.

 • Een dieper inzicht in jouw denkproces bij het aanspreken.
 • Tools om het onbewuste bewust te maken. Om er daarna mee aan de slag te gaan.
 • Mindtricks om jezelf bij het aanspreken op het juiste te doen richten.
 • Manieren om jouw bewuste tegenwerpingen bij het aanspreken om te buigen. 
 • De twee krachten die ons als mens drijven en hoe jij ze in jouw voordeel laat werken bij het aanspreken.


Module 4: Stemoefeningen

Het aanspreken slaat per direct dood als je niet gehoord wordt. De stemoefeningen helpen jou ten eerste te ontdekken hoe jou stem eigenlijk hoort te klinken. Plus je krijgt de tools om jouw stem krachtiger en ontspannender te laten klinken.

Module 5: Zelf-coachings-traject

Kennis is waardeloos zolang het niet toegepast wordt. Het zelf-coachings-traject is ontwikkeld om op haast onopmerkzame wijze de tools van dit traject te integreren in jouw dagelijkse leven. Dit doen we met behulp cumulatieve groei en micro-gewoontes. Hoe ziet dit er in de praktijk uit?

In de online omgeving krijg jij elke week automatisch toegang tot steeds weer een nieuwe audio bestand. In dat bestand krijg je nieuwe, inzichten en opdrachten om die week uit te voeren. De opdrachten zijn zo ontworpen dat jij ze overal zult kunnen uitvoeren. Maak van de wereld jouw speeltuin. 

Elke nieuwe week bouwt voort op de vorige. Waardoor jij stap voor stap richting het einddoel van Automatisch Vrouwen Aanspreken gaat. Dit traject helpt jou ook om gefocust te blijven op het proces. De wekelijkse update zal jou scherp en gefocust houden.

 • De vrouwen aanspreek micro gewoontes die jou succesvol zullen maken en houden.
 • 15 weken lang elke keer weer nieuwe, leuke en laagdrempelige opdrachten om op speelse wijze met het aanspreken en contact maken te oefenen.
 • Opdrachten die je altijd en overal op subtiele wijze kunt uitoefenen, waarmee je nog zelfverzekerder en aantrekkelijker wordt.Reviews van jouw voorgangers

Wil je even meedelen dat ik mede door jullie hulp na mijn 5de week van het AVA traject al een fantastisch knap meisje aan de haak heb geslagen waar ik ondertussen een relatie mee heb. Het spijtige aan de zaak is dat de cursus en het boek van masterflirt even uit mijn gedachten zijn verdwenen. Ik wil deze terug opnemen om de kennis en praktijk dat ik al wat bezat zeker niet verloren te laten gaan. (want je weet maar nooit ;-) ) Nu is mijn vraag aan u: Kan ik deze cursus ook sneller leren dan week per week of moet het best wel stap per stap.  

Robert, 24


Die stemoefening valt bij mij echt bijzonder uit… Het verhoogt m'n effectiviteit van de boodschap en brengt meer prettige rust die me dichterbij brengt wat ik belangrijk vind. Dus vanuit die rust kan ik weer beter reageren; zeg maar….als die ene goede spits die de bal wèl inschiet na het krijgen van een mooie voorzet  

Verder…die stemoefening is ook bijzonder in het opzicht van wat wordt aangeboden om je stem te beïnvloeden om te zingen. Zo kreeg ik niet één zo'n efficiënte oefening voor stem verlaging of verhoging tijdens zanglessen onlangs voor m'n toetreden tot een koor. Dit terwijl die theorie- en praktijkstudie kwam van in van NL één van de beroemdste autoriteiten.  

Erik, 32


Ik denk echt dat dit een pakket is waar iedereen op zit te wachten! Ondanks dat ik al het nodige weet van vrouwen versieren en positieve ervaringen heb, is het woord 'AUTOMATISCH' in AVAen weer een schop onder mijn hol/stappenplan wat me zonder twijfel deed besluiten om dit aan te schaffen. Ik kan nog 1000% beter worden als ik nog veel meer ga aanspreken. Zeker gezien de hele vriendelijke prijs! Echt mijn complimenten daarvoor, jullie maken dit gigantisch waardevolle pakket voor iedereen toegankelijk. Een beetje bekeuring of een flink avondje zuipen is duurder dan deze investering in je leven.  

Martijn, 37


Ik heb er al een tijdje op gewacht! deze cursus te doen, het is zeker een goede aanrader voor mannen met het probleem om een gesprek me te beginnen en op gang te houden! ik weet de cijfers niet? hoe veel mannen er last van hebben? maar ik denk dat genoeg mannen waar ze tegen aan lopen met uitgaan! niet zo zeer om naar vrouwen toe te lopen en hoi durven te zeggen! maar wat moet je zeggen? ik denk dat daar de meeste angst bij sommige mannen licht! ( zo als ik, haha) bij de cursus vrouwen aanspreken, krijg je heel veel nuttige tools, om aan slag te gaan! voor al de openingzinnen blauwdruk, is mijn favoriet onder de tools, toen ik hem ge downgeload heeft, was helaas Bas van de heijden niet open meer! maar de avond winkel wel en heeft mijn eerste opening zinnen gebruikt! en er ontstond gelijk een leuk gesprek met een vrouwelijke Griekse student, dus ja ik ben heel blij met deze cursus, ik heb er helemaal zin in ben benieuwd waar ik over 3 maanden ben!  

Esteban, 27  


Goede toolkit en een logische opbouw, duidelijk en concreet met veel voorbeelden. Maar bovenal: een plan met kleine stappen om zo stap voor stap bij het doel te komen. Geeft voldoende handvatten om nu dingen te veranderen. Het is aan jou om dit daadwerkelijk te doen en de regisseur van de verandering te zijn.  

Marek, 42  


Sinds ik aan de slag ben met het programma Automatisch Vrouwen Aanspreken zijn er veel vrouwen die automatisch al geïnteresseerd zijn, doordat ik de goede lichaamstaal aanneem. In tegenstelling tot wat ik altijd dacht staan ze open om overdag aangesproken te worden.  

Peter, 33


De concrete openingszinnen zijn natuurlijk goud! Deze bieden ontzettend veel inspiratie, maar gaan onbewust ook onderdeel uit maken van je repetoir, waardoor je wat te zeggen hebt. Voorheen vooral overdag gesloten na de buitenwereld, maar nu ga je vanzelf meer los! Door concrete stappen en voorbeelden. Overdag deed ik nog heel weinig, maar nu wel. Nu probeer ik tegen zoveel mogelijk mensen wat te zeggen. Vooral door de inspiratie!  

Edgar, 41


Gegarandeerd altijd en overal elke vrouw aanspreken dankzij het Automatisch Vrouwen Aanspreken pakket. Nu tijdijk direct toegang voor slechts €197 €97,-

Iedereen die zich tot uiterlijk 3 december 2017 aanmeldt wordt onderdeel van een speciale goep mannen, die in dit proces directe support en feedback krijgen van Tom Gorny

Dit is wat jij zometeen krijgt:

 • Alles wat je moet weten om elke vrouw automatisch aan te kunnen spreken.
 • Onbeperkt toegang tot alle video's, mp3's en pdf-en.
 • Overal te bekijken vanaf je computer, smartphone en tablet.
 • Het effectieve zelf-coachings-traject
 • Een 30 dagen niet goed geld terug geld garantie.
 • Direct toegang na het bestellen.Als jij niet 100% tevreden bent met het Automatisch Vrouwen Aanspreken Pakket krijg, krijg jij van mij direct het aankoopbedrag terug. Een mailtje sturen en klaar is kees. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Je loopt geen enkel risico, klik op de knop hieronder en ga direct aan de slag.

Met de 30 dagen geld terug garantie loop je geen enkel risico