fbpx

Herken je het volgende? Jij wilt uitgaan, onder de mensen komen en leuke vrouwen ontmoeten. Maar al jouw vrienden, zijn moe, getrouwd of gewoon suf. Met de drie tools die we in dit artikel en video behandelen zal alleen uitgaan nooit meer een probleem zijn voor jou. 

Alleen uitgaan

Veel mannen zijn bang om op hun bek gaan. Dit geldt helemaal voor mannen die voor het eerst alleen uitgaan. Wat nou als het niet goed gaat aan het begin? ‘Dan is mijn avond verpest en kan ik weer naar huis.’ Eigenlijk is het volledig omgekeerd. Lose the battle. Ga op je bek en er valt een last van je schouders. Vanuit die ontspanning kun jij de war winnen.

Houd het voor jezelf reëel

Temper je verwachtingen. Als je de laatste tijd niet bent uit geweest, is het dan logisch dat je meteen veel aandacht krijgt van vrouwen? Nee, natuurlijk niet. Geef jezelf de tijd om te acclimatiseren. Dus, ga uit en leer hoe jij je ontspannen kan voelen in die nieuwe omgeving. Dit brengt ons bij de volgende tip.

Zet kleine stapjes

Bepaal bij het alleen uitgaan haalbare concrete doelstellingen. Ga een paar kroegen in en herhaal de volgende routine:

  • Je komt binnen,  loop rustig door de menigte.
  • Bestel een drankje bij de bar. Misschien proost je één of twee keer met iemand.
  • Bij de plee maak je een kort praatje met de toiletjuffrouw.
  • Door naar de volgende tent.

Het hoeft allemaal niet zo spectaculair te zijn. Als jij toepasbare doelen stelt, bereik je ze makkelijker en met meer ontspanning. Je zelfvertrouwen groeit. Dit stimuleert om door te gaan. Coach Jop heeft daar in onderstaande video ook een paar mooie dingen over te zeggen:

Beloon jezelf

Wees niet te streng. Hoeveel mensen durven niet om alleen uit te gaan?  Precies, jij wel. Complimenteer jezelf bij elk stapje. Je bent een baas die goed bezig is! Meer en makkelijker vrouwen aanspreken? Zie hier, de 15 geboden van het vrouwen aanspreken.

Direct gratis toegang tot onze Basis Toolkit

Ontdek:

  • De drie pilaren voor succes met vrouwen
  • De mindset voor succes in de liefde
  • hoe je blijvende gedragsverandering bewerkstelligt
  • 5 concrete handvatten voor succes

Let's get shit done!

Neem controle over je leven! Verdiep je in dating, mannelijkheid of relatie.

Domineer met onze gratis inzichten!