JA!
Ik wil VOL aan de slag gaan.
KLIK HIER! 
»

 

Het is eindelijk zover, het MasterFlirt Lichaamstaal Pakket is een feit. Na vele vragen van mannen over problemen met lichaamstaal hebben we besloten het Lichaamstaal Pakket te maken om voor eens en voor altijd van deze problemen verlost te zijn!
 
Herken jij dit?
 
Herken jij een van deze veel voorkomende problemen bij het versieren van vrouwen?
Misschien ken je het wel, je ontmoet een leuke vrouw maar belandt zonder het te willen in de "friendszone". Irritant, frustrerend, maar ook onvermijdelijk zolang jij je niet leert je op te stellen als een seksuele man.
 
Zolang jij niet leert de bewuste en onbewuste signalen van een vrouw te herkennen. En zolang jij niet leert hoe je een stuk spanning in de interactie brengt. Wat is het belangrijkste ingrediënt om niet in de friendszone te belanden? Jazeker, LICHAAMSTAAL.
 
Of wat dacht je van onzekerheid. Je vindt het lastig jezelf een houding te geven waardoor je als een slappe lul over komt. Oplossing hiervoor vind je wederom in het effectief leren gebruiken van LICHAAMSTAAL.
 
Misschien loop jij er tegen aan dat aan het einde van de avond vrienden aan je vragen waarom je dat ene leuke meisje niet hebt aangesproken. Waarna jij verbaasd vraagt waarom ze hier over beginnen, en dan blijkt dat het leuke meisje al de hele avond allerlei flirtsignalen jouw kant op stuurde. Blijkbaar mis je die signalen en zie je niet of een vrouw je leuk vindt . Wederom vind je de oplossing hiervoor in LICHAAMSTAAL (het lezen van haar lichaamstaal in dit geval).
 
De Friendszone, je vaak onzeker voelen, niet weten wat je moet doen om een meisje te zoenen, niet weten wanneer en hoe je een vrouw kunt aanraken, twijfelen over hoe je overkomt en niet weten wat je daar aan moet doen. Het zijn allemaal symptomen van het niet op orde hebben van jouw lichaamstaal.
 
Wij hebben hier goed naar geluisterd. En om jou te supporten korte metten te maken met alle Lichaamstaal gerelateerde problemen presenteren we nu met gepaste trots: het MasterFlirt Lichaamstaal Pakket. De theoretische inhoud van dit pakket kun je in een drietal onderdelen opknippen die ik in bovenstaande video uitleg.
 
Opbouw Lichaamstaal Totaal Oplossing
 
Kennis is stap 1, maar enkel kennis is zinloos. Je wilt de kennis toepassen en het onderdeel maken van wie jij bent. Exact om die reden hebben wij aan het Lichaamstaal Pakket nog een tien weeks zelf-coachings traject gekoppeld.
 
Dit is een serie van tien uitgebreide mp3's die jij over de loop van tien weken van ons gaat krijgen. Met in die mp3's een stappenplan. Dat stappenplan zal jou helpen om de opgedane inzichten ELKE DAG, continue toe te passen in de praktijk. Dit zelf-coachings traject zal jou helpen om op alle drie de niveaus daadwerkelijk 10 weken lang vol aan de bak te gaan met lichaamstaal.
 
Hierdoor zul jij van onbewust onbekwaam doorbreken naar onbewust bekwaam. Je zult op het niveau komen dat jij niet meer hoeft na te denken om de juiste lichaamstaal te gebruiken. Het zal vanzelf gaan. Tenminste als jij nu beslist aan deze reis te beginnen. De enige manier om hier te komen is te kiezen voor actie en met het traject daadwerkelijk aan de slag te gaan. Alles wat je aan oefening nodig hebt, krijg je tijdens dit traject.
 
Het zal je ook helpen de focus  langere tijd op jouw Lichaamstaal te houden. Je krijgt elke week BAM weer een nieuwe brok informatie, wat jou zal uitdagen en stimuleren er mee bezig te blijven. Dit pakket helpt jou de focus te bewaren en de kennis toe te passen.
mf product
Inhoud pakket
 
Het pakket bestaat uit:
 • Uitgebreid video materiaal waarin je alle theorie leert die je moet kennen --> Alles wat jij moet weten om Nog meer succes met vrouwen te krijgen met behulp van lichaamstaal wordt hier gedetailleerd voorgedaan en uitgelegd.
 • 10 Weken lang een zelf-choaching traject met wekelijkse mail en mp3's --> De kennis opgedaan in de video gedeelte zul je aan de hand van dit traject onderdeel maken van wie je bent. Je zult elke week per mail concrete opdrachten krijgen (in tekst en uitgebreide MP3's) zodat je dagelijks aan je lichaamstaal kan werken. Zo zorg jij er zelf voor dat het geleerde ook daadwerkelijk in de praktijk toegepast wordt.
 • Een werkboek --> Het werkboek wordt jouw naslagwerk die jij verrijkt met jouw inzichten en lessen naar aanleiding van de gemaakte opdrachten en alle andere dingen die tijdens het traject naar voren zulleje met liefde een quick-fix verkopen voor veel te veel geld, die ook nog eens niet werkt...Zo werkt het niet bij succes met vrouwen, maar zo werkt het eigenlijk nergens bij.

Dit weet en kan jij straks!

 • Hoe jij je lichaam moet gebruiken om je krachtig en zelfverzekerd te voelen. Altijd en overal.
 • Hoe je ervoor zorgt dat je zelfverzekerd over komt op je omgeving.
 • Hoe je met jouw snelheid van beweging een enorm impact hebt op hoe krachtig jij je voelt en hoe jij over komt.
 • Hoe jij nooit meer in de Friendszone komt.
 • Wat de drie volumeknoppen van lichaamstaal zijn en hoe jij ermee kunt spelen tijdens het versieren van een vrouw.
 • Hoe hard en hoe zacht je een vrouw moet aanraken, op een manier die zij fijn zal vinden.
  Wat de exacte signalen zijn waaraan jij kunt zien dat ze jou leuk vindt.
 • Hoe je zonder dat ze het merkt de seksuele spanning kunt verhogen in elke interactie.
  Hoe je op grappige en onschuldige wijze een vrouw kunt aanraken, terwijl je een stuk spanning in de interactie brengende.
 • Hoe je van hoi naar zoenen gaat.
 • En nog veel meer!

Het enige wat jij moet doen is jezelf deze investering te gunnen hieronder te klikken en je gaat meteen aan de slag. Je kunt het bedrag in een aantal makkelijke termijnen betalen. Waardoor het voor iedereen toegankelijk is!