JA!
Ik wil VOL aan de slag gaan.
KLIK HIER!
»

 

De MasterFlirt BasisBootcamp is de ultieme Succes Met Vrouwen Workshop. De ultieme combinatie van theorie en praktijk. Theorie leer je overdag en nog dezelfde avond onder begeleiding van ervaren coaches pas jij het toe in de praktijk.

Voor je echter verder leest dien je je het volgende afvragen:
"Wil ik dit echt?"
“Wil ik me echt meer als man ontwikkelen?“
"Wil ik echt beter worden in vrouwen versieren?”
 
Open deur natuurlijk!!! Iedereen wil dat. Maar dat komt niet vanzelf. de vragen die jij jezelf daarna moet stellen zijn: “Ben ik bereid alles te doen wat daar voor nodig is?

Als het antwoord hierop nog steeds een volmondige ja is, dan zit je hier goed. Lees dan vooral verder! We stellen deze vragen omdat wij van Masterflirt een commitment naar jou hebben.

Jouw succes en dat jij jouw doelstelling bereikt staat bij ons op één. Wij verwachten een gelijk commitment van jou. Zonder commitment en oefening kun je het vrouwen verleiden wel op je buik schrijven! (hoewel er partijen genoeg zijn die je met liefde een quick-fix verkopen voor veel te veel geld, die ook nog eens niet werkt...Zo werkt het niet bij succes met vrouwen, maar zo werkt het eigenlijk nergens bij.
 
 
Wat is Succes met Vrouwen?

Voor ons is "Succes met vrouwen" het leren creëren van overvloed. Pas als je als man die overvloed ervaren heeft kan jij vanuit een gevoel van rust en zekerheid die ene vrouw uitkiezen waar jij verder mee wilt gaan. Om die overvloed te krijgen hebben wij bij MasterFlirt drie vlakken ontdekt waar jij je op zult gaan ontwikkelen.

1) Meer vrouwen ontmoeten.
2) Beter vrouwen kunnen verleiden en ze zo in je leven krijgen.
3) Vrouwen langer in je leven houden.
 
Uiteindelijk zijn dit de enige gebieden waar jij je überhaupt op kan ontwikkelen. Wij kunnen je helpen en ondersteunen bij die ontwikkeling, jij zult het moeten doen.
 
            Succes met Vrouwen vergt inzet
 
Hard werken, consistentie en inzet kennen geen vervanger. Wij geloven dan ook in groei. Groei van binnen uit. Een stapsgewijze organische groei. True, keer op keer zien wij cursisten gigantische sprongen vooruit maken.
 
Ons doel is echter jou dit vast te laten houden. Jou voor de rest van je leven iets mee te geven. Jou blijvend die vrijheid te doen ervaren die onze methodiek geeft. Wij geloven namelijk niet in snelle makkelijke oplossingen. In "geheimen van meester-verleiders", die uit 23 kunstjes bestaan. En als jij op deze site bent, geloof jij er waarschijnlijk ook niet in.
 
Er zijn geen quick fix geheimen. Hard werken, consistentie en inzet kennen geen vervanger.
 
Daarom is het BootCamp vrouwen versieren vooral een schop onder je kont, VOELEN wat het is een echte man te zijn. Zonder excuses hiervoor, en vrij weinig theorie (dat haal je maar uit onze boeken en producten.) Het gaat er vooral om dat we je in de workshop dingen kunnen laten voelen en jouw kracht naar boven kunnen brengen. Die dingen breng je dezelfde avond in de praktijk.
 
Het hoofdonderwerp van het BootCamp is dan ook niet "vrouwen versieren"... Het hoofdonderwerp van het BootCamp ben JIJ! Wie je bent komt tot uiting in wat jij doet. Wil jij als man aantrekkelijker worden, dan zul jij je als man moeten ontwikkelen.
 
We leggen je overtuigingen op de grill en nemen je wereldbeeld onder de loep. Vervolgens gaan we daarmee aan de slag en zetten een aantal knoppen in jouw hoofd om met onze, inmiddels bewezen, technieken. Technieken en methodieken wie we over de afgelopen 10 jaar hebben verfijnd en bijgeslepen.
 
   Wat jij in de Bootcamp gaat ontdekken:
 • Inzicht in het Fundament voor Succes met vrouwen.
 • Wat seksuele polariteit is en hoe je het gebruikt.
 • De basis mindset voor succes met vrouwen
 • De drie fases van verleiden
 • Stappenplan tot zoenen
 • Inzicht in hoe vrouwen je onbewust testen
 • De vier niveau's van communicatie
 • Gesprekstechnieken om nooit meer zonder gesprekstof te komen
 • Lichaamstaal tools om uit de friendszone te blijven en te leren communiceren met impact.
                     Wat jij gaat ervaren
 • De vrijdheid om iedereen aan te spreken die je wil.
 • Echte sociale vrijheid te voelen en te weten dat de hele wereld jouw speeltuin is.
 • Hoe effectief praktijk coaching is en hoe snel je kunt leren.
 • Hoe het voelt om echt in jouw kracht te staan.
                       Ben jij geschikt? 
Je kunt je wel voorstellen dat zo een bootcamp SPANNEND is. Waarschijnlijk heb je een hoop vragen. Wat kan ik verwachten van de infield? Wat voor mannen komen er? Ben ik "goed" genoeg? Ben ik te oud, te jong, te whatever?
 
Ik zal je daarom even wat meer vertellen over de mannen die komen en wat jou te wachten staat. Ten aller eerst. Omdat de Bootcamp spannend is komt er een bepaald slag mannen. Mannen die lef hebben, die hun grenzen bereid zijn op te rekken en die ass willen kicken.
 
Deze mannen komen in allerlei vormen en maten. 21 jarige studenten die al jong in zijn gaan zien dat de partner keus een van de belangrijkste onderdelen van het leven is. 40 jarige helden die gelukkig getrouwd zijn, maar die de sociale vrijheid willen trainen, van het zijn van een MasterFlirter. Of 54 jarige mannen die na een scheiding beter laat dan nooit bedacht hebben. Ik wil dit gebied in mijn leven leren te beheersen.
 
Je bent dan ook niet snel te oud of te jonge voor een bootcamp. Als is 18+ wel zo handig, want anders kom je tijdens de infield nergens binnen.
 
Wat betreft de infield. Dit is belangrijk om te weten. Onze coaches zijn allemaal net als jij als deelnemers begonnen. Ze hebben een traject van minimaal een jaar afgelegd voordat ze zichzelf coach mochten noemen. Zij hebben dezelfde achtergrond als jij, alleen zijn ze net ff wat verder op het pad dat jij nu aan het bewandelen bent.
 
De infield is dan ook LEUK! Geen strafkamp waarbij je van vrouw naar vrouw wordt gejaagd. Gewoon LEUK! De coaches doen alles voor, supporten en begeleiden je. Passen onze Actie Gerichte Coachings methodiek toe. En voor je het weet doe je dingen die je voorheen niet voor mogelijk hield. 
 
Sidenote: Niemand heeft door dat je "gecoached" wordt. Low-key is onze middle-name
 
             Structuur van het weekend
De BasisBootcamp begint om 14:00 op ons kantoor te Rotterdam. Parkeren kan gewoon voor de deur en de tram stopt om de hoek. Koffie, thee, loss snacks in overvloed hier. Dan begint de workshop gaat deze door tot 19:00. Daarna gaan we eten met z'n allen (is inclusief in de prijs)
 
Als je bent uitgegeten pak je op je gemakje je spullen en ga je lekker naar je hotel kamer. (ja, dat is ook inclusief in de prijs!!)  Aldaar geef je de dag rustig een plekje en bereid jij je voor op de avond. 
 
23:00 verzamelen we weer met z'n allen op een vooraf afgesproken plek in de stad. Je maakt kennis met jouw infield coach. 1 coach heeft maximaal 4 deelnemers. Zo houden we de groepen klein en de begeleiding persoonlijk. De leeftijd van onze coaches varieert tussen de 21 en 42, dus sowieso dat er ook voor jou een geschikte coach is.
 
Jullie maken met z'n allen een plan van aanpak en vervolgens ga je AAN DE SLAG!! Rond 03:00 is de avond klaar. Even tussendoor. Tijdens een infield wordt GEEN drank gedronken. Dat je het even weet.
 
03:00 ga je weer lekker terug naar je hotel. Of niet natuurlijk. Rotterdam is ook na 03:00 leuk. Uiteindelijk beland je weer op je kamertje. Hoe laat dat is, is aan jou, als je maar zorgt dat je 11:00 de volgende dag weer op kantoor bent voor het vervolg van de BasisBootcamp. 
 
Daar krijg jij uitgebreide feedback van jouw coach. Je krijgt een plan van aanpak. We doen nog een paar oefeningen. En voor je het weet is het alweer 16:00 en ronden we de BasisBootcamp af.
 
Dit is wat jouw voorgangers over de bootcamp te zeggen hadden:

----------------------------------------------------------------

De bootcamp opende een deur naar iets nieuws voor mij. Eindelijk die trap onder mijn reet om vrouwen aan te gaan spreken. De theorie kende ik zo langzamerhand wel. En dat was spannend, maar ook erg leuk. Het voelde op veel momenten ongemakkelijk, maar gaf me ook het inzicht wat het kan brengen. En dat is breder dan het versieren van vrouwen. Dat gaat over zelfverzekerd in het leven staan. Het smaakt naar meer en het experiment kan ik elke dag tot leven brengen. Kom maar door!
 
Hey Tom, eindelijk even tijd om je terug te schrijven. Ik heb het erg leuk gevonden en het voelt als een soort doorbraak. Ik ga veel meer ontspannen om met vrouwen, wat al heeft geleid tot een aantal hele leuke gesprekken. Ik heb nog geen dates of telefoonnummers gescoord in deze week, maar dat komt vanzelf wel. Ik heb ook nog een baan en gezin natuurlijk ;)
Ook met vrouwelijke collega's ga ik speelser en meer ontspannen om en ik merk dat ze daar goed op reageren. Het geeft mezelf ook een vrijer en prettiger gevoel en dat alleen al is een hele winst. Kortom, ik ben erg blij dat ik het gedaan heb en kan het zeker aanraden aan andere mannen. 

Nu ik je toch mail, vind ik het erg leuk om je te vertellen dat ik afgelopen weekend, in Londen, EINDELIJK voor het eerst gezoend heb! :D

 
Ik voelde me relaxed en had het naar mijn zin, wat al snel de aandacht trok van een mooie Spaanse studente. Van een afstandje volgde ze mij best opvallend met haar ogen. Ongetwijfeld had ze snel iets tegen haar vriendinnen gezegd over mij, want toen ik naar haar toe liep om haar aan te spreken duwden haar vriendinnen haar tegen mij aan, waardoor we wel even contact 'moesten' hebben. 
 
Ondertussen dat we aan het praten waren checkte ik even of ze er oke mee was als ik mijn hand op haar schouder liet liggen.Vervolgens legde ik mijn hand in haar zij/rug, wat ze ook prima vond. Als derde 'test' liet ik onze handen elkaar aanraken, en ook dat vond ze oke. Ze begon ineens best close met me te dansen, en legde eerst 1 arm om mijn nek, vervolgens 2. Ik probeerde oogcontact met haar te maken. Ze keek eerst weg, naar haar vriendinnen die haar een beetje aan leken te moedigen. Vervolgens hadden we oogcontact. Ik had het gevoel dat ik de volgende stap kon maken, dus ik besloot ervoor te gaan! Toen hebben we even staan zoenen! :D
 
Tijdens de basisbootcamp van 11 januari heb ik voor het eerst in mijn leven meisjes aangesproken in een kroeg en op straat, wat ik toen erg spannend vond. Ik merk dat ik steeds makkelijker contact maak met onbekende mensen, en meisjes in het bijzonder. Ik stap gemakkelijker op ze af dan voorheen en ik heb nu dus zelfs een keer het lef gehad om een meisje te zoenen. Ik heb het idee dat ik eindelijk echt stappen maak op dit gebied, en daar heeft Masterflirt, en zeker de bootcamp, een groot aandeel in gehad!
 
BEDANKT!!!
----------------------------------------------------------------
Hey Tijn, Tom,

Zonet heb ik het filmpje van jullie ontvangen en meteen schoot ik toch wel in de lach, een goede welgemeende lach.
Ik heb echt genoten van een toch wel leuke en leerzame dag. Na jaren van veel lezen, documentaires kijken en observeren, 
moet ik toch wel zeggen dat de cursus met jullie als mentoren voor mij toch wel de doorbraak was.
Ik ga nu niet zeggen dat ik meteen de eerste beste leuke griet meegesleept heb naar huis, maar in de kleine dingen merk ik, 
dat ik me nu beter opstel, dat ik me lekkerder en zekerder voel en dat gaat nu eenmaal stap voor stap.
Nogmaals bedankt voor jullie inzet en motivatie en blijf ermee doorgaan ;)

Groeten,

Henk

----------------------------------------------------------------

Hoi Tijn, Tom!

Bedankt! Dat was een hele interessante cursus zaterdag!
Ik vind het ongelovelijk hoe mensen zich gister en vandaag geheel anders gedragen naar mij. Ik heb al veel ervaring met persoonlijke ontwikkeling, alleen zo'n grote positieve impact als sinds afgelopen zaterdag had ik totaal niet verwacht. Ik praat ook anders merk ik, meer vanuit een 'ik doe wat ik wil' overtuiging :). En ik vind mooi hoe ik in de meest simpele situaties automatisch kort oefen met vertrouwen en interesse.

Vandaag gaf ik een soort kritisch compliment, maar dan nog niet met de directheid zoals de voorbeelden uit jullie boek. Toch kreeg ik wel een grappige reactie; ze begon eigenlijk aan mij te rechtvaardigen waarom ze die schoenen droeg. Volgende keer ga ik één ding verbeteren, de keer daarop weer iets anders, etc. Helemaal geweldig! Zo leer ik en merk ik wat voor mij werkt.

Het valt mij vooral op hoeveel verschillende onderdelen van de cursus tegelijk in mijn systeem aan het integreren zijn (normaal duurt het bij mij even). De nieuwe inzichten, zoals communiceren met de houding alsof de ander belangrijk is, zonder dit in woorden te zeggen, en op die manier de ander een kuil laten graven, vind ik heel interessant.

Vriendelijke groeten,

R.

----------------------------------------------------------------

Beste Tom en Tijn,

zelf heb ik de cursus van 14 augustus bijgewoond en sindsdien is er een wereld voor me open gegaan.
Daarvoor wil ik jullie hartelijk danken. 
Alleen al door de basisregels die ik mezelf eigen gemaakt heb, lopen vrouwen al snel achter me aan.( Gelukkig had ik er zelf ook al wat van) :)

Soms weet ik ook niet echt meer wat ik met al die aandacht moet, maar daar moet ik maar even een plaatsje voor vinden.
Gelukkig kan ik nog veel beter worden en daar ga ik ook zeker mee door...

Succes met MF

Thnx again

F.S

----------------------------------------------------------------

Mannen! Dank Dank Dank!

Jullie zeggen dat de workshop een shop onder je kont is, en dat is hij ook! Nu, drie weken later is hij nog blauw. Maar ik maak een diepe buiging voor jullie geschop. Jullie hebben mijn wereldbeeld en zelfbeeld weten te veranderen! De eerste resultaten worden ook al zichtbaar. Ik heb zo veel meer plezier als ik met vrouwen praat. Was ik vroeger doodsbang voor afwijzing, nu ben ik degene die afwijst. Wat een wereld van verschil... Jullie hebben me laten voelen en inzien wat het is om een aantrekkelijke man te zijn, en het mooie is, plotseling ben ik dat ook!

Groet en keep up the good work!

Jeroen

 

Dit is Exact wat jij gaat krijgen.

 • Zaterdag van 13:00 tot zondag 16:00 een workshop die jou leven gaat veranderen.
 • van 11:00 tot 03:00 LIVE persoonlijk Infield training in de praktijk door een van onze ervaren MasterFlirt Infield coaches. 
 • Avondeten op zaterdag
 • Hotel overnachting van zaterdag op zondag
 • Uitgebreide persoonlijke feedback van jouw coach om jou te helpen naar de volgende level te gaan.
 • Een weekend dat jouw leven gaat veranderen :)

Een investering van €297,-

Beschikbare data


21 en 22 mei

Klik hieronder om je aan te melden.

Ik kijk er persoonlijk naar uit om jou bij de volgende BootCamp te mogen ontmoeten!!

Tom Gorny