MasterFlirt Logo

Een weekend die jouw leven gaat veranderen!

De vrouw met wie jij UITEINDELIJK kiest het leven te delen is de belangrijkste beslissing die jij ooit gaat maken. 

Geen persoon gaat een grotere impact hebben op jouw leven als man. Het is dan ook volkomen logisch dat jij de tools en skills wilt hebben om deze keuze op de juiste manier te doen. Om te snappen HOE je vrouwen moet versieren. Om vervolgens gericht, bewust en actief die droomvrouw te vinden waar jij iets waardevols en moois mee kunt opbouwen. 

Dat jij in die “verkennings” fase geniet van de ruimte en vrijheid die je hebt gecreëerd spreekt voor zich. Maar we weten allebei, dat versieren om het versieren al snel gaat vervelen. GRONDSLAG

De grondslag van bovenstaande is gebasseerd op een belangrijke aanname. Een aanname die we bij MasterFlirt de afgelopen 15 jaar uitgebreid hebben kunnen toetsen. Die aanname is, dat je vrouwen versieren kunt leren! Dat vrouwen versieren is een vaardigheid is die elke man zichzelf eigen kan maken. Letterlijk iedereen kan significant beter worden in het versieren van vrouwen. Maar dan komen we bij het grote probleem. Het feit dat je iets KUNT leren, betekent niet dat het makkelijk is OM iets te leren. 

PROBLEEM

Er zijn vier grote problemen waar jij tegenaan gaat lopen in het actief aan de slag gaan

Probleem nummer één waar je direct tegenaan loopt is informatie overload! Je hoeft maar even het internet in te duiken en binnen vijf minuten vliegen de theorien, beloftes en verhalen je om de oren. Hoe weet je nou wat de 20% aan inhoud is, waarmee jij 80% van het resultaat gaat boeken. Hoe weet je nou wat ECHT werkt.

Probleem nummer twee. Vervolgens loop je er tegen aan dat je niet zeker weet of je het wel goed doet. Hoe weet jij nou of je op de juiste manier de kennis implementeert. Natuurlijk kun je er zelf trial-and-error achter proberen te komen. Dat gaat jou in je eentje alleen vele jaren kosten en de kans is groot dat je tussendoor van frustratie en ellende afhaakt. Los van de juiste informatie heb je ook kortom de juiste feedback nodig.

Probleem nummer drie, het vinden van de juiste voorbeeld. Wij mensen leren door dingen na te doen. Dat is de essentie van leren. Leren is de kunst afkijken. Heb jij mannen in jouw omgeving die op het gebied van vrouwen versieren de klappen van de zweep kennen en met vallen en opstaan die positie bereikt hebben waar jij zelf ook naar verlangt? Die mannen heb je nodig. Waarom zou jij zelf het wiel opnieuw uit willeen vinden. Kijk de kunst af. Neem over wat bij anderen werkt. Geef er daarna je eigen draai aan. En raak versteld van de resultaten. Als je niet die mannen in jouw omgeving hebt, begin je met een gigantische achterstand.

Probleem vier is het hebben van een stimulerende omgeving. Stel, jij spreekt die leuke vrouw op straat aan. En om welke reden dan ook gaat de interactie niet perfect. Complimenteren jouw vrienden je dan vervolgens voor het feit dat je in ieder geval een stap gezet hebt. Vinden ze het tof dat je er zo actief mee bezig bent, of lachen ze je uit? Om gemotiveerd bezig te zijn en te blijven heb je een stimulerende, like-minded omgeving nodig van mannen die net als jij vooruit willen. Dat heb je nodig om gemotiveerd te blijven, om inspiratie te krijgen en om je aan op te trekken.Zie maar eens zo een omgeving zelf te creëeren.


De MasterFlirt BasisBootcamp

De MasterFlirt Basisbootcamp lost bovenstaande problemen om en brengt jou gegarandeerd op een hoger niveau. Zo niet, dan krijg jij jouw geld terug! Een boude claim die we hard kunnen maken!

De Bootcamp is een tweedaags event. Fijngeslepen over de 15 (!) jaar dat de deze seminar al bestaat. Jij krijgt die cruciale tools en technieken, waarvan wij weten dat ze werken en effectief zijn. Die je vervolgens met gelijkgestemde mannen in de praktijk direct gaat implementeren. Kennis is waardeloos, toegepaste kennis is wat je nodig hebt.


Dit doe je samen met coaches die dezelfde weg als jij gelopen. Coaches die het en voordoen en jouw van die cruciale feedback voorzien, noodzakelijk voor snelle groei en ontwikkeling.


Je krijgt dus EN de juiste kennis, En je past het toe in de praktijk en krijgt direct feedback, EN je ziet hoe het gedaan moet worden EN je bent omringd met gelijk gestemde mannen die net als jij er echt voor willen gaan!


De Bootcamp in grote lijn

 • We beginnen zaterdag middag om 13:00 op ons kantoor in Rotterdam. Van 13:00 tot 190:00 gaan we vol aan de slag met theorie en mindset. 
 • Om 19:00 gaan we met z’n allen eten.
 • Na het eten kun jij je even opfrissen in de door ons voor jou geregelde hotelkamer.
 • Van 23:00 tot 03:00 is de infield gedeelte van de Bootcamp.
 • Zondag van 11:00 tot 15:00 is daarna tweede deel van de Bootcamp.

Zaterdag overdag, de details

Het doel van de Bootcamp is om jou in één weekend een sprong voorwaards te laten maken. Zodat jij met de opgebouwde momentum daarna zelf door kunt pakken. Dit is wat jij je eigen gaat maken tijdens de overdag gedeelte!

 • Inzicht in het Fundament voor Succes met vrouwen.
 • Wat seksuele polariteit is en hoe je het gebruikt.
 • De basis mindset voor succes met vrouwen.
 • De drie fases van verleiden.
 • Gesprekstechnieken om nooit meer zonder gesprekstof te komen.
 • Lichaamstaal tools voor het effectief contact maken met vrouwen.
 • Inzicht in de onbewuste testen van vrouwen.
 • De grootste valkuilen in het contact met vrouwen en hoe je die omzeilt.
 • Tools in het effectief aanspreken van een vrouw.
 • Toepasbare inzichten in de psychologie van aantrekkingskracht en verleiden.


Bovenstaande technieken, inzichten en tools pas je direct toe tijdens de interactieve oefeningen en helpen je om voor te bereiden op de avond gedeelte, waarbij wij met z'n allen de praktijk induiken, de zogenaamde INFIELD

MasterFlirt Infield Coaches

De infield is de gedeelte, waarbij we met z’n allen de theorie in de praktijk gaan toepassen. De coaches die hierbij aanwezig zijn zie je hieronder. Het zijn mannen, die ieder onze 6 maanden durende interne opleiding hebben afgerond. Iedern met zijn eigen achtergrond en verhaal. Een diverse club mannen die een ding gemeen hebben. Allen hebben een lange weg moeten afleggen om te komen waar ze nu staan. Allen hebben zeer veel ervaring in het coachen van mannen. Allen staan te popelen om samen met jou de praktijk in te duiken.

De infield

De infield ziet er als volgt uit. Jij wordt bij een groepje ingedeeld. Deze bestaat uit maximaal vier mannen per coach. We zorgen dat de ondelringe leeftijd klopt. Logisch ook, aangezien de tenten waar we naar toe gaan afgestemd zijn op de leeftijd van de deelnemer. 

De infield begint met een uitgebreid intro gesprek, gericht om jouw persoonlijke focus goed naar voren te laten komen. Dit is belangrijk om jou avond een duidelijke richting te geven. Vervolgens ga je aan de slag ☺ 

Het beeld dat mannen vaak van de infield hebben is dat het een soort strafkamp is. Waarbij de coach jou van vrouw naar vrouw geschopt en dwingt om vrouwen aan te spreken. Niks is minder waar. Samen met de coach en de andere mannen ga jij gewoon aan de slag met de drie fases van het vrouwen versieren. Doel is dat jij in de toekomst dit voor jezelf kunt gaan implementeren. 

Onze aanpak is laagdrempelig, relaxed en volkomen onopvallend. Niemand heeft door dat jij ergens mee bezig bent. Terwijl jij direct al wel betere resultate gaat krijgen, ziet hoe het in de praktijk WEL werkt en ook nog eens feedback krijgt voor jouw eigen functioneren. Dit gaat to 03:00 door. Ik kan me voorstellen dat dit heel spannend klinkt. Dat is het ook. MAAR bovenal is het ook ongelovelijk leuk!! Tussen 23:00 en 03:00 ga jij ongelovelijk veel leren, ervaren en doen. 

Deelnemers hebben het erover hoe ze in één avond meer vrouwen aanspreken dan normaal gesproken in een heel jaar. Om 03:00 wordt de avond afgesloten en krijg jij compact feedback van jouw coach. Je krijgt dan een paar nuttige pointers om mee aan de slag te gaan. Natuurlijk mag je na 03:00 zo lang blijven als je wilt. Maar 11:00 zondag ochtend gaan wij gewoon weer aan de slag, dus raadzaam is om gewoon te gaan slapen.  

De Zondag gedeelte

Zondag 11:00 is het weer action time voor de tweede gedeelte van de Bootcamp. Dag twee staat in het teken van feedback, leren van elkaars ervaringen en het maken van een duidelijke actie-plan voor na de bootcamp. Jij gaat er met je coach nog eens goed voor zitten. De avond gaat uitgebreid besproken worden en jij krijgt heel uitgebreid feedback, verbeterpunten en focus-punten. Daarna konen we bij de afrondende gedeelte van de Bootcamp.

Jij krijgt dan een framework waarbinnen jij jouw geleerde ervaring en lessen kunt plaatsen. Dit zal jou zal helpen om een duidelijk plan te maken voor na de Bootcamp, waarmee jij de ervaringen van dit weekend mee kunt nemen in je dagelijkse leven. Vervolgens zijn we zondag rond een uurtje of 15:00 klaar. En kun jij moe en voldaan terug huis gaan. Vele ervaringen en inzichten rijker. Met alles nu in huis wat je nodig hebt om op een hoger niveau te functioneren. 


Recensies van voorgaande deelnemers

De bootcamp opende een deur naar iets nieuws voor mij. Eindelijk die trap onder mijn reet om vrouwen aan te gaan spreken. De theorie kende ik zo langzamerhand wel, tenmiste dat dacht ik. Toch heb ik veel nieuwe dingen geleerd. De infield was fantastisch, heel erg spannend, maar ook erg leuk. Het voelde op veel momenten ongemakkelijk, maar gaf me ook het inzicht wat het kan brengen. En dat is breder dan het versieren van vrouwen. Dat gaat over zelfverzekerd in het leven staan. Het smaakt naar meer en het experiment kan ik elke dag tot leven brengen. Kom maar door!


Hey Tom, eindelijk even tijd om je terug te schrijven. Ik heb het erg leuk gevonden en het voelt als een soort doorbraak. Ik ga veel meer ontspannen om met vrouwen, wat al heeft geleid tot een aantal hele leuke gesprekken. Ik heb nog geen dates of telefoonnummers gescoord in deze week, maar dat komt vanzelf wel. Ik heb ook nog een baan en gezin natuurlijk ;) Ook met vrouwelijke collega's ga ik speelser en meer ontspannen om en ik merk dat ze daar goed op reageren. Het geeft mezelf ook een vrijer en prettiger gevoel en dat alleen al is een hele winst. Kortom, ik ben erg blij dat ik het gedaan heb en kan het zeker aanraden aan andere mannen.


Ondertussen dat we aan het praten waren checkte ik even of ze er oke mee was als ik mijn hand op haar schouder liet liggen.Vervolgens legde ik mijn hand in haar zij/rug, wat ze ook prima vond. Als derde 'test' liet ik onze handen elkaar aanraken, en ook dat vond ze oke. Ze begon ineens best close met me te dansen, en legde eerst 1 arm om mijn nek, vervolgens 2. Ik probeerde oogcontact met haar te maken. Ze keek eerst weg, naar haar vriendinnen die haar een beetje aan leken te moedigen. Vervolgens hadden we oogcontact. Ik had het gevoel dat ik de volgende stap kon maken, dus ik besloot ervoor te gaan! Toen hebben we even staan zoenen! :D


Tijdens de basisbootcamp van 11 januari heb ik voor het eerst in mijn leven meisjes aangesproken in een kroeg en op straat, wat ik toen erg spannend vond. Ik merk dat ik steeds makkelijker contact maak met onbekende mensen, en meisjes in het bijzonder. Ik stap gemakkelijker op ze af dan voorheen en ik heb nu dus zelfs een keer het lef gehad om een meisje te zoenen. Ik heb het idee dat ik eindelijk echt stappen maak op dit gebied, en daar heeft Masterflirt, en zeker de bootcamp, een groot aandeel in gehad!


Hey Tijn, Tom, Zonet heb ik het filmpje van jullie ontvangen en meteen schoot ik toch wel in de lach, een goede welgemeende lach. Ik heb echt genoten van een toch wel leuke en leerzame dag. Na jaren van veel lezen, documentaires kijken en observeren, moet ik toch wel zeggen dat de cursus met jullie als mentoren voor mij toch wel de doorbraak was. Ik ga nu niet zeggen dat ik meteen de eerste beste leuke griet meegesleept heb naar huis, maar in de kleine dingen merk ik, dat ik me nu beter opstel, dat ik me lekkerder en zekerder voel en dat gaat nu eenmaal stap voor stap. Nogmaals bedankt voor jullie inzet en motivatie en blijf ermee doorgaan ;) Groeten, Henk

Hoi Tijn, Tom! Bedankt! Dat was een hele interessante cursus zaterdag! Ik vind het ongelovelijk hoe mensen zich gister en vandaag geheel anders gedragen naar mij. Ik heb al veel ervaring met persoonlijke ontwikkeling, alleen zo'n grote positieve impact als sinds afgelopen zaterdag had ik totaal niet verwacht. Ik praat ook anders merk ik, meer vanuit een 'ik doe wat ik wil' overtuiging :). En ik vind mooi hoe ik in de meest simpele situaties automatisch kort oefen met vertrouwen en interesse. 


Vandaag gaf ik een soort kritisch compliment, maar dan nog niet met de directheid zoals de voorbeelden uit jullie boek. Toch kreeg ik wel een grappige reactie; ze begon eigenlijk aan mij te rechtvaardigen waarom ze die schoenen droeg. Volgende keer ga ik één ding verbeteren, de keer daarop weer iets anders, etc. Helemaal geweldig! Zo leer ik en merk ik wat voor mij werkt.


Het valt mij vooral op hoeveel verschillende onderdelen van de cursus tegelijk in mijn systeem aan het integreren zijn (normaal duurt het bij mij even). De nieuwe inzichten, zoals communiceren met de houding alsof de ander belangrijk is, zonder dit in woorden te zeggen, en op die manier de ander een kuil laten graven, vind ik heel interessant. Vriendelijke groeten, R. 


Beste Tom en Tijn, zelf heb ik de cursus van 14 augustus bijgewoond en sindsdien is er een wereld voor me open gegaan. Daarvoor wil ik jullie hartelijk danken. Alleen al door de basisregels die ik mezelf eigen gemaakt heb, lopen vrouwen al snel achter me aan.( Gelukkig had ik er zelf ook al wat van) :) Soms weet ik ook niet echt meer wat ik met al die aandacht moet, maar daar moet ik maar even een plaatsje voor vinden. Gelukkig kan ik nog veel beter worden en daar ga ik ook zeker mee door... Succes met MF Thnx again F.S


Mannen! Dank Dank Dank! Jullie zeggen dat de workshop een shop onder je kont is, en dat is hij ook! Nu, drie weken later is hij nog blauw. Maar ik maak een diepe buiging voor jullie geschop. Jullie hebben mijn wereldbeeld en zelfbeeld weten te veranderen! De eerste resultaten worden ook al zichtbaar. Ik heb zo veel meer plezier als ik met vrouwen praat. Was ik vroeger doodsbang voor afwijzing, nu ben ik degene die afwijst. Wat een wereld van verschil... Jullie hebben me laten voelen en inzien wat het is om een aantrekkelijke man te zijn, en het mooie is, plotseling ben ik dat ook! Groet en keep up the good work! Jeroen  


VEELGESTELDE VRAGEN

Voor wie is de Bootcamp?

 • Voor elke man tussen de 18 en 65 die zich, krachtiger, zelfverzekerder en sociaal vrijer wil voelen. Om vanuit die positie meer succes met vrouwen wil krijgen.

Ben ik te jonge of te oud voor de Bootcamp?

 • Als jij ouder bent dan 18 en jonger dan 60 dan ben je niet te jong of te oud voor de bootcamp. Onze jongste coach is 26, onze oudste coach is 53. Komt helemaal goed!

Ben ik goed genoeg voor de Bootcamp?

 • De Bootcamp is zo opgezet dat ongeacht jouw niveau jij het naar je zin zult hebben. Onze methodiek is heel organisch en natuurlijk, waardoor ook als je net begonnen bent, jij goed mee zult komen en op een prettige manier uitgedaagd zult zijn. 

Wat voor mannen komen er? 

 • Mannen die zich niet laten afschrikken door het actief aan de slag gaan en gericht stappen willen zetten. Hierdoor leert de ervaring ons dat het gedreven mannen zijn, die open staan om aan zichzelf te werken en committed zijn voor groei en resultaat. 

Wat moet ik meenemen?

 • De workshop duurt dus twee dagen. Tussendoor overnacht je in een door ons geregelde hotel en ga je zaterdag avond uit. Zorg dan ook dat je iets enigszins fatsoenlijks hebt om mee uit te gaan. Hoeft niet fancy of heftig, als het maar niet lijkt alsof je net een vierdaagse gelopen hebt.

Ik heb al een vriendin, is het raar dat ik meedoe? 

 • Nope, geregeld komen er mannen langs die al een relatie hebben. Die zijn niet op zoek naar iets voor erbij. Die willen leren en ervaren hoe het is om sociaal vrij te zijn. 

Ik wil gewoon een lekker wijf scoren, is dat raar? 

 • Dat is zeker niet raar, dat is een evolutionaire drive die wij allemaal hebben. Als dat het enige is wat jij echter uit de Bootcamp wilt halen, dan is deze workshop niet geschikt voor jou! Wij gaan een stuk verder dan plat scoren.

ALLES OP EEN RIJTJE

Wat krijg jij allemaal als jij je nu aanmeldt voor de Bootcamp:

 • Studiematriaal voor tijdens de Bootcamp.
 • Zeer informatieve en interactie Workshop op Zaterdag en Zondag.
 • Avond eten op de zaterdag.
 • Hotel overnachting.
 • Infield met een van onze MasterFlirt Infield Coaches.
 • Uitgebreide persoonlijk feedback sessie.


Wat ga jij leren en jezelf eigen maken:

 • Een diepe inzicht in de man-vrouw dynamiek.
 • Mindzet om overal, elke vrouw aan te spreken.
 • Bewustwording in de overvloed mindset en hoe zie voor jezelf te creëren.
 • Het bepalende verschil wat een man aantrekkelijk maakt.
 • De drie fases van het vrouwen versieren.
 • Hoe altijd een openingszin te hebben om een vrouw mee aan te kunnen spreken.
 • De impact van lichaamstaal op zowel jouw gemoedstoestand, alsook hoe jij overkomt.
 • Hoe je een vrouw leuk, laagdrempelig en effectief aanspreekt.
 • Hoe je een gesprek leuk, interessant en persoonlijk maakt.
 • Je gaat ontdekken hoe makkelijk je overal vrouwen aan kunt spreken.
 • Hoe jij jezelf in de "social flow" brengt, waarna je iedereen aan zult kunnen spreken.
 • en nog veel meer!

ONZE GARANTIE

 • Wij geloven in wat we doen. Daarom geven wij jou ook een niet goed geld terug garantie. Als jij om welke reden dan ook niet tevreden bent met de Bootcamp en je ons dat ruim voor het avond eten communiceert krijg jij gewoon je geld terug.
 • Als om welke reden dan ook jij de Bootcamp niet hebt kunnen volgen, wisselen wij het tegoed van de Bootcamp in voor een of meerdere van onze online producten.

DE DATA

De data van de eerstvolgende twee BasisBootcamps zie je hieronder:

 • 21-22 mei
 • 9-10 juli